Contact Info

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Yhteys

Apple Financial Services

APPLE FINANCIAL SERVICES

Juuri sinun yrityksellesi sopiva rahoitus

Applen tuotteiden tuominen työympäristöön on entistä helpompaa Apple Financial Services -palveluiden innovatiivisten rahoitusvaihtoehtojen ansiosta. Saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelut silloin, kun niitä tarvitset. Apple Financial Services auttaa pitämään kulut alhaisina ottamalla Applen laitteiden korkean jäännösarvon huomioon heti alkuvaiheessa.

Applen tuotteet on tehty kestämään ja niiden arvo säilyy pitkään, mikä tekee niistä järkevän sijoituksen. AFS luo yritykselle houkuttelevia ratkaisuja huomioimalla ja takaamalla tulevan arvon ennakkoon. 

TM ja © 2022 Apple Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Rahoitusvaihtoehdot on tarkoitettu vain tiedotuskäyttöön. Millään tämän dokumentin sisällöllä ei sitouduta rahoittamaan. Apple pidättää itsellään oikeuden perua tämän tarjouksen tai muuttaa sitä ilman ennakkoilmoitusta. Saatat olla vastuussa asiaankuuluvista veroista ja muista maksuista. Jos päädyt Apple Financial Services (AFS) -vuokraukseen tai -rahoitukseen, tämä tarjous: a.) edellyttää luoton myöntämistä ja tarvittavien dokumenttien toimittamista (muodon ja sisällön oltava AFS:n vaatimusten mukaisia); ja b.) ei sisällä kaikkia vuokra- tai rahoitussopimuksen ehtoja.

Voit säästää jopa 30% laitteen hinnasta hankkimalla sen Apple Financial Services -palvelulla!

Mitä suurempi hankinta, sitä suurempi säästö. Parhaimmillaan voitte säästää jopa 30 % laitteen hankintahinnasta hankkimalla sen Apple Financial Services -palvelulla.

MacBook Air

27,48 €/kk

13 tuuman MacBook Airin kokonaishinta rahoituksella 989,28 €. Hankintahinta ilman rahoitusta 1152,41 €. Säästät 163,13 € eli 14,16 % hankintahinnasta! 

MacBook Pro 14″

51,07 €/kk

14 tuuman MacBook Pron kokonaishinta rahoituksella 1838,52 €. Hankintahinta ilman rahoitusta 2291,47 €. Säästät 452,95 € eli 19,77 % hankintahinnasta! 

MacBook Pro 16″

78,87 €/kk

16 tuuman MacBook Pron kokonaishinta rahoituksella 2839,32 €. Hankintahinta ilman rahoitusta 3554,40 €. Säästät 715,08 € eli 20,12 % hankintahinnasta!

Esimerkkien hinnat ovat ilmoitettu verottomina ja kuukausihinta on laskettu 36 kuukauden sopimuskaudelle, ellei toisin mainittu. Sopimuskauden pituus on kuitenkin vapaasti valittavissa 12 – 48 kuukauden välillä. Kuukausihinnat eivät sisällä vakuutusmaksua. Rahoitusyhtiö vakuuttaa laitteet automaattisesti, mutta halutessanne voitte vakuuttaa laitteet myös itse. Toimimme yhteistyössä useiden eri rahoitusyhtiöiden kanssa (mm. Siemens ja Nordea Rahoitus) ja näin ollen rahoituspalvelumme kattavavat tarvittaessa myös muut kuin Apple-laitteet. 

Täyden palvelun verkkokauppa ja valtuutettu jälleenmyyjä
Olemme yrityksiä palveleva Apple-laitteisiin erikoistunut ICT-asiantuntijayritys ja Applen valtuuttama jälleenmyyjä. Kun haluatte hankkia työhönne parhaiten soveltuvat laitteet, olemme kumppanisi niiden valintaan ja hankintaan. Toimimme suorassa yhteistyössä Apple Financial Services -palveluiden kanssa ja luomme rahoitusratkaisun, joka sopii yrityksellenne. 

Usein kysytyt kysymykset

Askarruttaako jokin asia? Katso, löydätkö vastauksen kysymykseesi alla olevista usein kysytyistä kysmyksistä. Mikäli et löydä täältä etsimääsi, voit aina jättää meille yhteydenottopyynnön, niin olemme sinuun yhteydessä niin pian kuin mahdollista.

  1. Laitteen hankinta rahoituksella tulee edullisemmaksi kuin omaksi ostaminen. Lisäksi vältytte suurilta kertaluontoisilta investoinneilta.
  2. Työntekijöidesi työteho, tyytyväisyys ja työmotivaatio kasvaa, kun heille annetaan mahdollisuus työskennellä haluamillaan työvälineillä. Lisäksi Applen tuotteet lisäävät työntekijöiden luovuutta ja tukevat innovatiivisilla tavoilla työntekijöiden yhteistyötä ja etätyöskentelyä.
  3. Jatkuvasti kehittyvillä aloilla laitteiden säännöllinen päivittäminen on tarpeen ja Apple Financial Services -palvelu mahdollistaa laitteiden päivittämisen vaivattomasti ja edullisesti sopimuskauden puitteissa.
  4. Laitteiden elinkaarta pystytään hallitsemaan ympäristöystävällisesti ja tietoturvallisesti. Rahoituksesta palautuneet laitteet kierrätetään ympäristöystävällisesti ja tietoturvallisesti.

Apple Financial Services -sopimuksia on saatavilla 12 – 48 kuukauden sopimuskaudella. Yleisin sopimuskausi on 36 kuukautta tietokoneille ja 24 kuukautta mobiililaitteille.

Huoltosopimuksen (AppleCare tai mcare SLA+ Huoltosopimus) ottaminen on suositeltavaa, mutta ei pakollista. Huoltosopimus tarjoaa yrityksellesi yksinkertaisen tavan hallita ja kontrolloida huoltokustannuksia valmistajan takuun päättymisen jälkeen. Sopimus takaa myös sen, että huollot sujuvat ennalta määriteltyjen vasteaikojen ja prosessien mukaisesti, eikä huollosta koidu ylimääräisiä hallinnollisia kuluja.

Kyllä, vakuutus on pakollinen. Jos yrityksellänne on tietokoneet kattava vakuutus, menee AFS-sopimuksen laitteet vakuutuksenne piiriin. Jos haluatte vakuuttaa laitteen itse, tulee rahoitusyhtiölle (DLL – De Lage Landen Finans AB) toimittaa vakuutustodistus, jossa edunsaajana on rahoitusyhtiö. Jos yrityksellänne ei ole vakuutusta, rahoitusyhtiö vakuuttaa laitteen.

Vakuutuksen hinta ei sisälly kuukausihintaan. Esimerkiksi 2200 €:n hintaiselle MacBook Prolle vakuutus maksaa 6,38€/kk. Jos haluat tietää vakuutuksen hinnan jollekin tietylle laitteelle, voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta.  

Laitteen voi halutessaan lunastaa, mutta lunastaminen ei ole pakollista. 

Lunastushinta määräytyy laitteen sen hetkisen markkinahinnan perusteella, joten lunastusarvoa ei ihan tarkalleen voida määritellä etukäteen. Lunastushinta tulee olemaan se hinta mitä kolme vuotta vanhasta koneesta markkinoilla sillä hetkellä maksetaan.

Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin, siirry kassalle ja valitse maksutavaksi tarjouspyyntö sekä sopimuskauden kesto. Huomioittehan, että tarjouksen laskemista varten tarvitsemme y-tunnuksen tai verkkolaskutusosoitteen. Laskemme tarjouspyynnössä oleville tuotteille kuukausihinnan ja lähetämme tarjouksen sähköpostiinne.

Lähetämme teille sopimuksen sähköisesti rahoitusyhtiön palvelun kautta. Sopimuksen voi allekirjoittaa vain yrityksen nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö. Prosessi etenee nopeimmin, jos sopimuksen allekirjoittaa sähköisesti.

Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen tilaamme tuotteet ja toimitamme ne ilmoittamaanne osoitteeseen. Lisäksi lähetämme rahoitusyhtiön sähköisen palvelun kautta sähköpostiinne linkin, jonka kautta pääsette hyväksymään toimituksen sähköisellä allekirjoituksella, kun tuotteet ovat saapuneet.

Kun tilauksessa olevat tuotteet saapuvat teille, voitte hyväksyä toimituksen lähettämämme linkin kautta sähköisellä allekirjoituksella. Toimituksen hyväksymisen voi allekirjoittaa myös muu kuin nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö.

Sopimuskauden päättyessä voitte lunastaa laitteet itsellenne tai palauttaa ne ja halutessanne valita tilalle uudet laitteet uudella sopimuksella. Olemme teihin yhteydessä ennen sopimuskauden päättymistä, jotta voimme sopia jatkosta.

Vielä kertaakaan ei tullut sellainen olo, että meille yritetään myydä, vaan asiat on hoidettu juuri sopivalla tavalla. ICT-investoinnit ovat olleet harkittuja ja järkeviä, minkä lisäksi Core Service vastaa tarpeisiimme kiitettävän tehokkaasti.

Alex Nieminen, N2

Kysyttävää?

Askarruttaako jokin asia? Haluatko jutella myyjämme tai asiantuntijamme kanssa? Valitse alta sinulle paras yhteydenottotapa. Voit olla yhteydessä suoraan myyjään tai asiantuntijaan puhelimitse tai sähköpostitse, varata ajan ilmaiseen tapaamiseen tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Yhteydenotto

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Tarvitsemme yhteystietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä palveluitamme koskevissa asioissa. Klikkaamalla "Lähetä" hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen ja käsittelyn. Lisätietoa saat tietosuojaselosteesta.
MYYNTI
Juha Heikkilä

Key Account Manager
010 3393 606