Contact Info

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Yhteys

Kuvastaja

kuvastaja

Fokus asiakkaassa – Core Service ammattikuvaajan asialla

Kaarinalainen valokuvaaja Vesa-Matti Väärä ja Kuvastaja on tuttu nimi monen median ja yrityskuvan takaa. Pitkän uran tehnyt mies tietää, että aineistojen tehokas käsittely ja jakelu edellyttävät luotettavaa tietotekniikkaa. Core Servicen laajentuminen Turkuun oli Vesa-Matille iloinen yllätys, sillä vastassa odotti yli 20 vuoden ajalta tuttu asiantuntija.

Digitalisaation myötä on muuttunut myös ammattikuvaajien arki. Työt tehdään entistä kokonaisvaltaisemmin kuvauskohteissa, joten kaluston on kuljettava mukana ja pysyttävä toimintakunnossa. Kameroiden ohella tärkeä työväline on kannettava tietokone, jolla hoidetaan niin kuvien käsittelyt kuin videoiden editointi, usein paikan päällä.

Internet ja sosiaalinen media elää hetkessä. Toimeksiannot tulevat yllättäen, ja aineistot julkaistaan lähes reaaliajassa. Aikaa suunnitteluun ei juurikaan ole, ja ongelmatilanteissa apua on saatava nopeasti. On hienoa, että Core Service on saapunut Turkuun. Core Servicen asiantuntija on alansa ammattilainen, jolta olen tehnyt paljon hankintoja koko urani ajan, ja hyvästä syystä – hän pitää sanansa ja työskentelee asiakkaan liiketoiminnan parhaaksi, Vesa-Matti Väärä kertoo.

Tietoa ja tulosta

Turkuun laajentaminen oli Core Servicelle luontevaa, sillä vastaavaa toimijaa ei seudulta löydy. Erityisen lisäarvon antaa keskittyminen asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseen perinteisen laitemyynnin sijaan. 

Core Servicen asiantuntija on asian ytimessä ja ymmärtää asiakkaansa tarpeet. Minun ei tarvitse huolehtia tietotekniikasta, vaan pystyn keskittymään omaan työhöni. Voin luottaa siihen, että saan käyttööni sopivat ratkaisut, enkä jää kentälle yksin. Suosittelen Core Servicen palvelua lämpimästi kaikille Apple-tuotteiden parissa työskenteleville, Vesa-Matti toteaa.

 
Kuvastaja Oy
img

Laitteet ja ohjelmistot

Autamme yritystänne laitteiden ja ohjelmistojen hankinnassa ja niiden elinkaaren hallinnassa. Suunnittelemme toimivan IT-ympäristön ja varmistamme, että käytössänne on teille parhaiten soveltuvat työvälineet ja ohjelmistot.