Contact Info

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Yhteys

YRITYS

HISTORIAA

Meidän tarinamme

Digitalisaation kiihtyessä yritysten odotukset liiketoiminnan tavoitteita ymmärtävistä ICT-kumppaneista kasvoi. 2010-luvulla tietotekniikasta oli tullut kustannuspaikan sijaan yritysten kasvun moottori ja kilpailuetu.

Kansainvälisen mainostoimiston ICT-johtajanakin toiminut Teemu Teppo halusi luoda organisaation, joka pystyisi tarjoamaan Applen yrityskäytön yleistymisen edellyttämät resurssit, asiakaslähtöisen ajattelun ja korkean laadun uusille asiakasryhmille. Samat arvot jakavien Teemun ja Apple-huoltoliikkeen mcaren perustajan Joel Mansneruksen oli luontevaa sopia yhteistyöstä – ja niin maaliskuussa 2014 perustettiin mcare pro Oy

 

Vuonna 2019 yrityksiä palvelevan, Apple-laitekauppaan keskittyvän ja mcare pro-konsernin tytäryhtiön, mcare rentalin, toiminta käynnistettiin.

Vuoteen 2021 asti mcare pro ja mcare rental ovat kulkeneet osana mcare-brändia. Huhtikuun alussa 2021 mcare pro ja mcare rental eriytettiin mcare-brändista ja uudeksi nimeksi valittiin Core Service, joka kuvastaa paremmin palveluidemme luonnetta yrityksen ydinliiketoiminnan tukemisessa IT:n avulla. Samalla uudistimme visuaalisen ilmeemme.

mcare-brändia hyödyntää jatkossakin Pohjoismaisesti toimiva yhteistyökumppanimme mcare Group, jonka huoltotoiminta on laajentunut hiljattain monimerkkihuolloksi. Yhteistyömme mcaren kanssa takaa sen, että voitte ostaa meiltä jatkossakin mcaren tarjoamia huoltopalveluita kuten mcare SLA+ huoltosopimus.  

TOIMINTAMME PERUSTA
Arvomme
Vastuullisuus

Varmistamme asiakastyytyväisyyden tarjoamalla tehokasta, läheistä ja joustavaa palvelua ja asiakkaitamme parhaiten palvelevat ratkaisut.

Herkkyys

Kuuntelemme tarkasti asiakkaitamme, ja pyrimme ennakoimaan heidän tarpeensa jo etukäteen.

Kauneudentaju

Toimimme asiakkaiden kanssa, joista useimmat ovat tavallista kauneudentajuisempia ja annamme kauneuden ja hienostuneisuuden näkyä työssämme.

Yhteistyökyky

Avuliaisuus, ystävällisyys ja toisten kunnioittaminen parantavat sekä työmme laatua että mielekkyyttä.

LYHYESTI MEISTÄ
Mitä teemme

Olemme Suomen johtava Apple ICT-palveluyritys ja osaamisemme kattaa asiantuntijapalvelut tarvelähtöisestä tietoympäristön kehittämisestä ICT-johtamiseen ja ylläpitoon. Meillä on kapasiteettia toteuttaa ja hallita käyttäjämääriltään suuria ja teknisesti vaativia ICT-ympäristöjä, mutta olemme myös sopivan pieni toimija voidaksemme tarjota henkilökohtaista, vastuullista ja joustavaa palvelua. Olemme Suomen ensimmäinen ja ainoa Apple Consultants Networkiin hyväksytty asiantuntijayritys, ja palveluksessamme työskentelee enemmän Apple-sertifioituja osaajia kuin yhdessäkään toisessa suomalaisessa yrityksessä. 

 

Yritysuutisia

Core Service ja Virtru yhteistyössä

Core Service Oy on aloittanut yhteistyön Virtru -ohjelmistotalon kanssa. Virtru on maailmanlaajuisesti merkittävä toimija tiedon suojauksessa.   Virtru tuottaa salaus-, pääsyn- ja avaintenhallinta ohjelmistoja, joiden avulla voit tuottaa…Lue koko artikkeli.

Core Service ja Digikuu ylpeänä esittävät – Hei me opitaan!

Tänäänkin on oikea ilon ja onnen päivä, kuten vuoristoneuvos Tuura jo ammoisina aikoina totesi. Tällä päivämäärällä meillä on nimittäin ilo kertoa, että olemme aloittaneet kumppaniyhteistyön Core Servicen ja Digikuun välillä. Yhteistyö…Lue koko artikkeli.

mcare pro on nyt Core Service

Digitalisaation eteneminen on muuttanut ja muuttaa radikaalisti myös ICT-palveluiden kysynnän muotoa. Tietotekniikasta on enenevässä määrin tulossa pilvipalveluiden muodossa hankittava utiliteetti, josta maksetaan käytön mukaan. Samaan aikaan…Lue koko artikkeli.

Lisää luettavaa blogissa.