Contact Info

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Yhteys

IT-strategi

IT-STRATEGI -PALVELU

 

Ulkoistettu tietohallintopäällikkö pelastaa päivän

IT-strategi on ulkoistettu tietohallintopäällikkö (vCIO), joka palvelee organisaatiotasi kiinteänä osana henkilökuntaasi. IT-strategimme huolehtii, että yrityksesi tietotekniset ratkaisut antavat arvoa, tukevat liiketoimintaasi sekä mahdollistavat liiketoiminnan jatkuvan kehittämisen. Core Servicen ulkoinen tietohallintopäällikkö eli IT-strategi auttaa henkilöstöäsi keskittymään yrityksesi ydinliiketoimintaan huolehtimalla toimivasta, turvallisesta ja liiketoimintaa tukevasta IT-infrastruktuurista. IT-strategin tukena on koko Core Servicen teknologia- ja liiketoimintaosaaminen.

 

Kustannussäästöt
ja kannattavuus

IT-strategi tuo yrityksellesi kustannussäästöjä varmistamalla, että IT-budjettia käytetään hankintoihin, joita yrityksesi aidosti tarvitsee. Sijoittaessasi palveluumme maksimoit yrityksesi IT-palveluihin ja infrastruktuurin sijoittamanne pääoman tuottoasteen.

Osaamisen
varmistaminen

Ulkoinen tietohallintopäällikkö eli IT-strategi auttaa henkilöstöäsi keskittymään yrityksesi ydinliiketoimintaan huolehtimalla oikeasti toimivasta ja turvallisesta IT-infrastruktuurista ja varmistamalla, että työntekijöilläsi on riittävä osaaminen työvälineidensä käyttämiseen.

 

Kehityssuunnitelma
ja budjetointi

IT-asiantuntijuuden tarve ei tule katoamaan jatkuvasti kehittyvän teknologian maailmassa. IT-strategin tehtävät sisältävät teknisen tuen ja konsultoinnin lisäksi jatkuvan strategisen IT-kehityssuunnitelman laatimisen ja sen toteutuksen seurannan.
Palvelun käynnistys

Palvelu käynnistetään kun kumpikin osapuoli on allekirjoittanut sopimuksen palvelun toimittamisesta.

IT-strategin valinta

Saatte valita asiantuntijoidemme joukosta teille sopivan IT-strategin, joka tulee toimimaan osana johtoryhmäänne ja on mukana päätöksenteossa. 

Alkukartoitus

Alkuun teemme IT-kartoituksen teknisestä työympäristöstänne, toimintatavoistanne sekä selvitämme piilevät tarpeet. 

 
Kehityssuunnitelma

Kartoituksen pohjalta laadimme IT-strategian ja -kehityssuunnitelman. Kehityssuunnitelma käydään yhdessä läpi, jotta saatte selkeän kokonaiskuvan nykyisestä tilanteesta ja mahdollisista kehityskohteista. 

 
Toteutuksen seuranta

Lisäksi IT-strategimme valvoo ja johtaa suunnitelman toteutusta. 

 

Palvelun hinnoittelu

Ennen palvelun käynnistystä tehdään kattava alkukartoitusprojekti, jonka sisältö ja kustannukset sovitaan tapauskohtaisesti. Tyypillisesti IT-strategian laadinnan aikana palvelun hinta on 3000 €/kk. Toteutusvaiheessa kustannukset ovat 3000 € jaettuna joko 1 kk, 3 kk tai 6 kk ajanjaksolle tarpeenne mukaisesti. Hinnat ovat alvittomia.

Vielä kertaakaan ei tullut sellainen olo, että meille yritetään myydä, vaan asiat on hoidettu juuri sopivalla tavalla. ICT-investoinnit ovat olleet harkittuja ja järkeviä, minkä lisäksi Core Service vastaa tarpeisiimme kiitettävän tehokkaasti.
 
Alex Nieminen, N2
 
Kysyttävää?

Askarruttaako jokin asia? Haluatko jutella myyjämme tai asiantuntijamme kanssa? Valitse alta sinulle paras yhteydenottotapa. Voit olla yhteydessä suoraan myyjään tai asiantuntijaan puhelimitse tai sähköpostitse, varata ajan ilmaiseen tapaamiseen tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Yhteydenotto

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Tarvitsemme yhteystietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä palveluitamme koskevissa asioissa. Klikkaamalla "Lähetä" hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen ja käsittelyn. Lisätietoa saat tietosuojaselosteesta.
MYYNTI
Juha Heikkilä

Key Account Manager
010 3393 606