Contact Info

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Yhteys

Tietosuoja ja palveluehdot

TIETOSUOJA JA PALVELUEHDOT

Tietosuoja

Käsittelemme asiakkaidemme henkilötietoja vastuullisesti, yksityisyyttä kunnioittaen. Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä hyvää tietojenkäsittelytapaa, sisäänrakennettua tietosuojaa, voimassa olevaa lainsäädäntöä ja asetuksia. Rekisterinpitäjänä tehtävämme on rekisteröidyn oikeuksien toteutumisesta huolehtiminen. Noudatamme tietosuojaselosteemme tietosuojaperiaatteita.

Asiakkaan etu

 

Henkilötietojen keräämisessä ja käsittelyssä perusteena on asiakaskokemuksesta huolehtiminen ja asiakasta hyödyttävien palveluiden tarjoaminen.

Tarpeellisuus

 

Käsittelemme henkilötietoja vain etukäteen määriteltyihin ja asiakkaalle informoituihin käyttötarkoituksiin. Emme kerää tai säilytä asiakkaistamme sujuvan asiakaspalvelun kannalta tarpeetonta tietoa. 

Avoimuus

 

Tarjoamme asiakkaillemme kattavasti tietoa henkilötietojen käsittelystä. Asiakkaalla on aina oikeus tarkistaa, korjata ja päivittää henkilötietojaan tai pyytää henkilötietojensa poistamista. Olemme velvollisia ilmoittamaan mahdollisista tietoturvaloukkauksista. 

Vastuullisuus

 

Käytämme henkilötietoja vastuullisesti, asiakkaan oikeuksia ja yksityisyydensuojaa kunnioittaen. Henkilötietoihin on pääsy vain erikseen nimetyillä henkilöillä. Henkilötietoihin pääsy on aina suojattu asiaankuuluvilla turvakeinoilla.

Verkkosivujen käyttöehdot ja palveluehdot

 

Avaamalla tämän verkkosivuston sitoudut noudattamaan verkkosivujemme käyttöehtoja. Jos et hyväksy käyttöehtoja, pyydämme pidättäytymään tämän sivuston käytöstä. Palveluehtojamme sovelletaan www.coreservice.fi ja shop.coreservice.fi -verkkosivuilla tarjottuihin palveluihin. Rekisteröitymällä asiakkaaksi hyväksyt palveluehtomme. Palveluehtojemme lisäksi Palvelun tuottamisessa noudatetaan alla mainittuja IT2018 -sopimusehtoja.

  1. Verkkosivujen käyttöehdot
  2. Palveluehdot
  3. IT2018-sopimusehdot