Contact Info

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Yhteys

Projektit

IT-PROJEKTIT

 

Mahdollistamme IT-projektien onnistumisen

Projektit edustavat aina muutosta ja siten sisältävät myös riskejä, joita tulee ennakoida ja hallita. Me Core Servicessä tiedämme, että onnistuneen IT-projektin läpivienti edellyttää ammattimaisen projektipäällikön lisäksi organisaation valmiutta tukea projektia. Siksi meillä on käytössä projektitoimistomalli (PMO), joka tukee asiakkaidemme IT-projektien onnistumista systemaattisten projektikäytäntöjen ja prosessien avulla.

Projektitoimistomme on varustanut projektipäällikkömme kattavalla projektin hallinnan työkalupakilla sekä tarjoaa säännöllistä tukea projektille sen alusta alkaen aina projektin päätöksen saakka. Projektien johtamismallimme ja projektiprosessimme perustuvat projektin hallinnan parhaisiin käytäntöihin, kiinnittäen samalla erityistä huomiota asiakaskokemukseen ja liiketoiminnan tarpeisiin läpi projektin.

 

Tarpeet huomioivaa projektinhallintaa

Projektin hallinnan käytäntömme tuovat projektin ennakoitavuutta riskien ja muutosten hallinnan käytäntöjen avulla ja varmistaa projektin viestinnän onnistumista sekä oikea-aikaisuutta projektin sidosryhmille ja loppukäyttäjille. Meillä projektit ovat ennakoituja, hallittuja ja liiketoiminnan ja käyttäjien tarpeet huomioivia.

 

Tyypillisiä projektikohteitamme

Core Servicen kanssa puhuimme heti samaa kieltä ja liikkeelle päästiin tehokkaasti. Meille tärkeintä ovat tietoturvalliset ja toimivat etäyhteydet, joita ilman kukaan meistä ei voisi tehdä työtä. Lisäksi on hienoa, että niin ohjelmistojen asennukset kuin uusien koneiden käyttöönotto on vaivatonta, jolloin myös uudet työntekijät pääsevät nopeasti työhönsä käsiksi.

Tero Laitinen, Heltti

Kysyttävää?

Askarruttaako jokin asia? Haluatko jutella myyjämme tai asiantuntijamme kanssa? Valitse alta sinulle paras yhteydenottotapa. Voit olla yhteydessä suoraan myyjään tai asiantuntijaan puhelimitse tai sähköpostitse, varata ajan ilmaiseen tapaamiseen tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Yhteydenotto

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Tarvitsemme yhteystietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä palveluitamme koskevissa asioissa. Klikkaamalla "Lähetä" hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen ja käsittelyn. Lisätietoa saat tietosuojaselosteesta.
MYYNTI
Juha Heikkilä

Key Account Manager
010 3393 606