Contact Info

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Yhteys

Palvelut

YDINPALVELUT
 
Kaikki ICT-ydinpalvelut saman katon alta

Mahdollista henkilöstösi tehokas, turvallinen ja sujuva työskentely yksilöllisen ja laadukkaan palvelumme avulla. Palvelulupauksemme kattaa kaiken alkaen strategiaasi tukevan it-infrastruktuurin suunnittelusta henkilökohtaiseen palveluun ja välittömään läsnäoloon. Laaja palvelukattauksemme tarjoaa ICT-ratkaisuja konsultointipalveluista ICT-laitteisiin ja pilvipalveluihin. Meillä on vankka kokemus muun muassa luovien alojen ja terveydenhuollon it-ympäristöistä. Tarjoamme toimialakohtaisia ratkaisuja tarpeidenne mukaisesti. 

 

img

Tietohallintopalvelut

Konsultointipalvelut ja kartoitukset kuten IT-strategi (ulkoistettu tietohallintopäällikkö) ja tietoturvakartoitus auttavat turvaamaan ja tehostamaan yrityksesi tietohallintoa ja varmistavat liiketoimintasi jatkuvuuden.

img

Tuki- ja ylläpitopalvelut

Kattavat tuki- ja ylläpitopalvelut loppukäyttäjillenne ja it-osastollenne. Tietoturvapalvelut, Service Desk-palvelu sekä laitehallintapalvelut varmistavat, että toimintaympäristönne on tehokas ja käyttäjäystävällinen.

img

IT-projektit

Varmista IT-projektisi hallittu läpivienti ammattimaisen projektihallinnan avulla. Meillä järjestelmämigraatiot, IT-infran uudistaminen ja verkkopäivitykset ovat ennakoituja sekä liiketoiminnan ja käyttäjien tarpeet huomioivia.

img

Laitteet ja ohjelmistot

Autamme yritystänne laitteiden ja ohjelmistojen hankinnassa ja niiden elinkaaren hallinnassa. Suunnittelemme toimivan IT-ympäristön ja varmistamme, että käytössänne on teille parhaiten soveltuvat työvälineet ja ohjelmistot.