Contact Info

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Yhteys

Tietoturvakartoitus

TIETOTURVAKARTOITUS

Yhdessä tietoturvauhkia vastaan tietoturvakartoituksen avulla

Yhteiskunnan ja organisaatioiden toiminnot ovat riippuvaisia digitaalisista palveluista ja järjestelmistä. Digitaaliseen toimintaympäristöön kohdistuu yhä enemmän kyberuhkia ja häiriöitä ja keskinäisriippuvuudet lisäävät riskejä toiminnan keskeytyksille. Varautuminen vaatii kaikkien toimijoiden yhteistyötä sekä ymmärrystä yli toimialojen. Kyse on myös koko Suomen kyberturvallisuustason turvaamisesta. Tietoturvakartoituksemme perustuu Suomen Kyberturvallisuuskeskuksen kehittämään malliin ja auttaa yritysjohtoa saamaan kyberriskit kattavammin hallintaan ja turvaamaan toimintansa jatkuvuuden.


Kustannussäästöt
ja kannattavuus

IT-strategi tuo yrityksellesi kustannussäästöjä varmistamalla, että IT-budjettia käytetään hankintoihin, joita yrityksesi aidosti tarvitsee. Sijoittaessasi palveluumme maksimoit yrityksesi IT-palveluihin ja infrastruktuurin sijoittamanne pääoman tuottoasteen.

Osaamisen
varmistaminen

Ulkoinen tietohallintopäällikkö eli IT-strategi auttaa henkilöstöäsi keskittymään yrityksesi ydinliiketoimintaan huolehtimalla oikeasti toimivasta ja turvallisesta IT-infrastruktuurista ja varmistamalla, että työntekijöilläsi on riittävä osaaminen työvälineidensä käyttämiseen.

 

Kehityssuunnitelma
ja budjetointi

IT-asiantuntijuuden tarve ei tule katoamaan jatkuvasti kehittyvän teknologian maailmassa. IT-strategin tehtävät sisältävät teknisen tuen ja konsultoinnin lisäksi jatkuvan strategisen IT-kehityssuunnitelman laatimisen ja sen toteutuksen seurannan.

Mitä kartoitus sisältää?

Tietoturvakartoitus sisältää selvityksen siitä millä tasolla kyberriskien tunnistaminen, suojautuminen, havainnointi, reagointi ja palautuminen ovat organisaatiossa. Kartoitus tuo näkymän myös toimitusketjun ja ulkoisten riippuvuuksien hallintaan liittyvään kypsyystasoon. Lisäksi yritysjohto saa arvokasta tietoa siitä, miten oma kyberriskeihin varautuminen vertautuu toimialan keskiarvoon.

Selvityksen pohjalta laadimme teille raportin ja tietoturvasuunnitelman. Suunnitelma käydään yhdessä läpi, jotta saatte selkeän kokonaiskuvan nykyisestä tilanteesta ja mahdollisista kehityskohteista. 

Palvelun hinnoittelu

Tietoturvakartoitus toteutetaan projektina. Kartoituksen laajuus ja kesto räätälöidään yrityksenne tarpeiden mukaan. Palvelun hinta on 1800 €/päivä (alv. 0%). 

Core Servicen kanssa puhuimme heti samaa kieltä ja liikkeelle päästiin tehokkaasti. Meille tärkeintä ovat tietoturvalliset ja toimivat etäyhteydet, joita ilman kukaan meistä ei voisi tehdä työtä.

 

Tero Laitinen, Heltti
 

 Kysyttävää?

 

Askarruttaako jokin asia? Haluatko jutella myyjämme tai asiantuntijamme kanssa? Valitse alta sinulle paras yhteydenottotapa. Voit olla yhteydessä suoraan myyjään tai asiantuntijaan puhelimitse tai sähköpostitse, varata ajan ilmaiseen tapaamiseen tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Yhteydenotto

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Tarvitsemme yhteystietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä palveluitamme koskevissa asioissa. Klikkaamalla "Lähetä" hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen ja käsittelyn. Lisätietoa saat tietosuojaselosteesta.
MYYNTI
Juha Heikkilä

Key Account Manager
010 3393 606