Contact Info

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Yhteys

Tuki ja ylläpito

TUKI- JA YLLÄPITOPALVELUT
Tuki- ja ylläpitopalvelut yrityksesi arjen sujuvuuteen

Meillä yritystäsi palvelevat tutut asiakasvastaavat sekä online-tukipalvelun kautta, että paikan päällä. Asiakkaanamme et jää jonoon odottamaan – läheinen palvelumme mukautuu tehokkaasti niin pk-yrittäjän, kuin suuryrityksen tarpeisiin. Tuki- ja ylläpitopalvelumme huolehtivat, että yrityksenne toimintaympäristö on tehokas, käyttäjäystävällinen ja mahdollistaa asetettujen tavoitteiden toteutumisen. 

Tuki- ja ylläpitokeskus

Menestyvän liiketoiminnan edellytyksiä on toimiva IT-infra. Tuki- ja ylläpitopalvelumme varmistavat, että yrityksenne IT-infrastruktuuri on hallittu ja vikatilanteet ratkaistaan nopeasti ja käyttäjäystävällisesti. Service Deskimme toimii keskitettynä palvelupisteenä yrityksesi loppukäyttäjille vastaten vikatilanteiden sekä palvelupyyntöjen käsittelystä. 

 

Tietoturvapalvelut

Meiltä saat käytännön osaamista organisaatiosi tietoturvan kehittämiseen ja ylläpitoon. Tietoturva-asiantuntijamme luovat yrityksellesi valmiudet tehdä yhteistyötä asiakkaidesi vaatimustason mukaisesti. Toteutamme tietoturvallisia ratkaisuja yrityksille sekä julkishallinnolle, yhteistyössä tunnetuimpien suomalaisten ja kansainvälisten brändien kanssa.

Laitehallintapalvelut

MDM-laitehallinta antaa yrityksenne IT-ylläpidolle työkalut päätelaitteiden konfiguraation ja turvallisuustason hallintaan. Sen avulla voidaan tehdä mm. yrityksen tietoturvapolitiikan kannalta kriittisiä määrityksiä, kuten yrityksen verkkoon ulkomaailmasta turvallisen pääsyn takaavan VPN-yhteyden sekä kannettavien tietokoneiden kiintolevyn salauksen asetukset. 

Toimiva tietoympäristö maksaa itsensä takaisin sekä näkyy henkilöstön ja asiakkaiden tyytyväisyydessä. Yhteinen filosofiamme Core Servicen kanssa on investoida laatuun sekä järjestelmien elinkaareen. Suosittelen heitä lämpimästi.

Jere Havo, Heku

Kysyttävää?

Askarruttaako jokin asia? Haluatko jutella myyjämme tai asiantuntijamme kanssa? Valitse alta sinulle paras yhteydenottotapa. Voit olla yhteydessä suoraan myyjään tai asiantuntijaan puhelimitse tai sähköpostitse, varata ajan ilmaiseen tapaamiseen tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Yhteydenotto

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Tarvitsemme yhteystietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä palveluitamme koskevissa asioissa. Klikkaamalla "Lähetä" hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen ja käsittelyn. Lisätietoa saat tietosuojaselosteesta.
MYYNTI
Juha Heikkilä

Key Account Manager
010 3393 606