Contact Info

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Yhteys

Microsoft Intune

MICROSOFT INTUNE -LAITEHALLINTAPALVELU

Älykästä laitehallintaa Microsoftilta

Microsoft Intune Endpoint Manager ei ole enää vain Windows -laitteiden yksinoikeus. Apple -laitteiden laitehallinta yhdistettynä Microsoftin älykkäisiin pilvipalveluihin ja hallintaympäristöön voidaan toteuttaa myös Maceille. 

Microsoft Intunen avulla varmistatte kustannustehokkaan tavan hallita yrityksenne Mac- ja Windows -laitteita, niiden käyttöä ja tietoturvaa. Pilvipohjainen palvelu mahdollistaa mm. asetusten ja ominaisuuksien hallinnoinnin tietoturvallisesti. 

Tietoturvallisuus

Microsoft Intunen avulla työntekijöillä on tietoturvallinen pääsy yrityksen omilla servereillä ja pilvipalveluissa oleviin tietoihin ja sovelluksiin. Lisäksi yrityksenne laitteet ja niiden asetukset pysyvät ajantasalla ja vastaavat aina tietoturvavaatimuksianne.

Sujuva työnteko

Intune mahdollistaa laitteiden käyttöönoton automatisoinnin, mikä helpottaa IT-osastonne ja työntekijöidenne arkea ja mahdollistaa sujuvan työnteon. Työntekijänne voivat keskittyä rauhassa olennaiseen, omaan työhönsä.

 
Kustannussäästöt

Intunen avulla säästätte aikaa ja kustannuksia. Se vähentää kuluja ja työkuormaa sekä virtaviivaistaa yrityksenne käytössä olevien laitteiden ja sovellusten hallintaa. Pystytte keskittymään työntekoon kun aika kulu laitteiden päivityksiin ja asetusten tarkistamiseen.

 
mcontrol Microsoft Intunea täydentämässä
mcontrol -palvelulla voidaan tarvittaessa täydentää Intunen kyvykkyyksiä. Katso video, jolla demotaan miten Mac otetaan hallinnan piiriin, päivitetään tietoturva-asetukset yrityksen vaatimusten mukaisiksi ja asennetaan käyttäjän työssään tarvitsemat ohjelmistot. 
Palvelun hinnoittelu

Monissa yrityksissä on jo käytössä Microsoftin ohjelmistopaketti. Microsoft Intune on siis useimmiten saatavilla pelkällä lisenssipäivityksellä. Ota meihin yhteyttä, niin selvitetään yhdessä mitä lisenssinne kattaa ja mikä ratkaisu olisi teille sopivin!

Meille tärkeintä ovat tietoturvalliset ja toimivat etäyhteydet, joita ilman kukaan meistä ei voisi tehdä työtä. Lisäksi on hienoa, että niin ohjelmistojen asennukset kuin uusien koneiden käyttöönotto on vaivatonta, jolloin myös uudet työntekijät pääsevät nopeasti työhönsä käsiksi.

Tero Laitinen, Heltti

Kysyttävää?

Askarruttaako jokin asia? Haluatko jutella myyjämme tai asiantuntijamme kanssa? Valitse alta sinulle paras yhteydenottotapa. Voit olla yhteydessä suoraan myyjään tai asiantuntijaan puhelimitse tai sähköpostitse, varata ajan ilmaiseen tapaamiseen tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Yhteydenotto

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Tarvitsemme yhteystietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä palveluitamme koskevissa asioissa. Klikkaamalla "Lähetä" hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen ja käsittelyn. Lisätietoa saat tietosuojaselosteesta.
MYYNTI
Jari Grönroos

Customer Relations Director
010 3393 671