Contact Info

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Yhteys

Tietohallinto

TIETOHALLINTOPALVELUT

Työskentele tehokkaammin, investoi kannattavammin

Toimiva ICT-järjestelmä on liiketoimintasi keskeinen kilpailuetu. IT-asiantuntijamme auttavat yritystäsi tekemään parempaa tulosta sekä varmistamaan liiketoimintasi jatkuvuuden tarpeitasi vastaavien tietoteknisten ratkaisujen avulla.

Lähtökohtamme on huolellinen perehtyminen organisaatiosi tavoitteisiin, työtapoihin ja järjestelmiin. Koska päivittäinen tuska ja tehottomuus syntyvät usein syvällä organisaation syövereissä, pyrimme tunnistamaan tarpeet koko henkilöstön kanssa. Rohkeus tuoda jokainen ääni kuuluviin mahdollistaa muutoksen kohti parempaa palvelua ja tuloksellisempaa liiketoimintaa.

img
img
img

Työskentele tehokkaammin, investoi kannattavammin

service-img

Ulkoistettu tietohallintopäällikkö

Digitalisaation edetessä tarve yrityksen omalle tietohallinnolle on vähentynyt johtuen IT:n kuluttajistumisesta. Harvan keskisuuren tai pienen yrityksen on enää järkevää ylläpitää omaa IT-osastoa ja yhden henkilön varaan rakennettu tietohallinto lisää yrityksen kannalta riskiä ja haavoittuvuutta monellakin tavalla. Tässä kohtaa kuvioon astuu IT-strategi eli ulkoistettu tietohallintopäällikkömme.

Lue lisää IT-strategi -palvelusta
service-img

AppleValmis - Vaatimustenmukaisuus-ja yhteensopivuusauditointi

AppleValmis -palvelumme avulla voitte kartoittaa yrityksenne IT-infrastruktuurin, nykyiset valmiudet ja suositellut toimenpiteet ennen palvelun tai laitteen käyttöönottoa. Kartoituksen aiheena voi olla esimerkiksi Apple-laitteiden käyttöönotto ja hallinta, tietoturva, pilvipalvelut, sähköposti ja viestintä, taustajärjestelmät ja infrastruktuuri, etäkäyttö, VPN ja verkot tai vaikkapa käytettävien sovellusten kartoitus ja yhteensopivuus.

Lue lisää AppleValmis -palvelusta
service-img

Tietoturvakartoitus


Digitaaliseen toimintaympäristöön kohdistuu yhä enemmän kyberuhkia ja häiriöitä ja keskinäisriippuvuudet lisäävät riskejä toiminnan keskeytyksille. Tietoturvakartoituksemme perustuu Suomen Kyberturvallisuuskeskuksen kehittämään malliin ja auttaa yritysjohtoa saamaan kyberriskit kattavammin hallintaan ja turvaamaan toimintansa jatkuvuuden.

Lue lisää tietoturvakartoituksesta
Muut konsultointipalvelut

Monipuoliset konsultointipalvelumme auttavat ja tukevat yrityksenne järjestelmävaatimusten kartoituksessa ja työhön parhaiten soveltuvien teknologien ja palveluiden valinnassa.

Vielä kertaakaan ei tullut sellainen olo, että meille yritetään myydä, vaan asiat on hoidettu juuri sopivalla tavalla. ICT-investoinnit ovat olleet harkittuja ja järkeviä, minkä lisäksi Core Service vastaa tarpeisiimme kiitettävän tehokkaasti.

 

Alex Nieminen, N2

Kysyttävää?

Askarruttaako jokin asia? Haluatko jutella myyjämme tai asiantuntijamme kanssa? Valitse alta sinulle paras yhteydenottotapa. Voit olla yhteydessä suoraan myyjään tai asiantuntijaan puhelimitse tai sähköpostitse, varata ajan ilmaiseen tapaamiseen tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Yhteydenotto

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Tarvitsemme yhteystietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä palveluitamme koskevissa asioissa. Klikkaamalla "Lähetä" hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen ja käsittelyn. Lisätietoa saat tietosuojaselosteesta.
MYYNTI
Juha Heikkilä

Key Account Manager
010 3393 606