Contact Info

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Yhteys

Macien laitehallinta

MCONTROL – LAITEHALLINTAPALVELU

mcontrol tuo varmoja rutiineja Macien laitehallintaan

mcontrol on Core Servicen kehittämä macOS-laitteiden hallintaympäristö, joka mahdollistaa muun muassa laitteiden asetusten keskitetyn hallinnan ja täydentää muista MDM-ratkaisuista puuttuvia ominaisuuksia. Asetusten hallinta tapahtuu konfiguraationhallintajärjestelmän kautta. Pääpaino hallintaympäristössä on perinteisessä ohjelmistojakelussa ja raportoinnissa.

mcontrolin mukana saat Core Servicen asiantuntijoiden ammattitaidon. mcontrol-hallintaympäristö ei siis ole pelkkä tekninen ratkaisu, vaan palvelu, joka räätälöidään aina yrityksenne tarpeiden mukaan.

Ohjelmistojakelu​

Ohjelmistojakelulla varmistetaan, että keskeiset ohjelmistot ja asetukset ovat asennettuna ja ajantasalla. mcontrol mahdollistaa ohjelmistojen turvallisen asennuksen luotetusta lähteestä.

Raportointi

Raportoinnin kautta saatte ajantasaista tietoa laitekannastanne sekä niissä olevista ohjelmista. Esimerkiksi laitteiden vikaantumisia ja tulevia laitehankintoja pystytään ennakoimaan.

Kustannussäästöt​

Hallintaympäristön ja automatisoinnin avulla säästätte aikaa ja kustannuksia. Pystytte keskittymään työntekoon kun aika kulu laitteiden päivityksiin ja asetusten tarkistamiseen.

 
Miten dataa kerätään?
 

Ohjelmistojakelu tapahtuu avoimen lähdekoodin Munki-alustaa hyödyntäen. Muita Munki-käyttäjiä ovat muun muassa Facebook, Disney, AirBnB, Uber ja Google. Asetusten hallinta tapahtuu edellä mainittua Munki-alustaa ja niin ikään avoimen lähdekoodin Puppet-alustaa hyödyntäen. Raportointia varten macOS-laitteista kerätään ajantasaista tietoa hallintajärjestelmään. Näitä tietoja ovat esimerkiksi levytila, asennetut ohjelmat ja muut järjestelmätiedot. 

 

mcontrol Microsoft Intunea täydentämässä

 
mcontrol-palvelulla voidaan täydentää myös Microsoft Intunen kyvykkyyksiä. Katso video, jolla demotaan miten Mac otetaan hallinnan piiriin, päivitetään tietoturva-asetukset yrityksen vaatimusten mukaisiksi ja asennetaan käyttäjän työssään tarvitsemat ohjelmistot. mcontrol-palvelu toimii myös muidenkin MDM-palveluiden kanssa.

Palvelun hinnoittelu

mcontrol-hallintaympäristön hinta on alk. 6,00 €/työasema/kk (alv. 0%). Tarkemman hinnoittelun saat myyjältämme.

Meille tärkeintä ovat tietoturvalliset ja toimivat etäyhteydet, joita ilman kukaan meistä ei voisi tehdä työtä. Lisäksi on hienoa, että niin ohjelmistojen asennukset kuin uusien koneiden käyttöönotto on vaivatonta, jolloin myös uudet työntekijät pääsevät nopeasti työhönsä käsiksi.

 

Tero Laitinen, Heltti

Kysyttävää?

 

Askarruttaako jokin asia? Haluatko jutella myyjämme tai asiantuntijamme kanssa? Valitse alta sinulle paras yhteydenottotapa. Voit olla yhteydessä suoraan myyjään tai asiantuntijaan puhelimitse tai sähköpostitse, varata ajan ilmaiseen tapaamiseen tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Yhteydenotto

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Tarvitsemme yhteystietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä palveluitamme koskevissa asioissa. Klikkaamalla "Lähetä" hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen ja käsittelyn. Lisätietoa saat tietosuojaselosteesta.
MYYNTI
Juha Heikkilä

Key Account Manager
010 3393 606