Contact Info

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Yhteys

Apple yrityskäytössä

APPLE YRITYSKÄYTÖSSÄ

Oletko miettinyt sopisiko Applen laitteet yrityksesi IT-ympäristöön?

Applen tietokoneet ja puhelimet ovat suosittuja kuluttajakäytössä, mutta miten ne sopivat yrityskäyttöön? Miten ne sopivat yrityksen IT-infraan?

 
Kun organisaatiossa harkitaan Applen laitteiden tuontia työympäristöön, herää kysymyksiä, jotka koskevat mm. Apple/Windows -sekaympäristöä, lisälaitteiden ja ohjelmistojen yhteensopivuutta sekä laitteiden tietoturvaa ja hallittavuutta. Mitä kaikkea on hyvä tietää siirryttäessä Apple-ympäristöön tai tuotaessa Applen laitteita yrityksen IT-ympäristöön? Onko Applen laitteet kalliita ja vaikeita ylläpitää ja mistä löytyy tarvittaessa apu?

Apple ja yrityksen tietoturva

Yritysten tietoturvavaatimukset ovat koventuneet ja tietoturvallisuudella on entistä tärkeämpi osa nykyaikaisen yrityksen toimintapolitiikassa ja laitteissa. Vaikka Applen tapa suunnitella laitteet ja ohjelmistot ovat hyvin tietoturvakeskeisiä, tulee näitä ominaisuuksia hyödyntää asiantuntevasti. Tietoverkot ja laitteet eivät ole sellaisinaan turvallisia, vaan vaativat varotoimia ja suunnittelua eli mahdollisia tulevia tietoturvariskejä kohtaan varautumista. Ovatko yrityksenne tietoturva-asiat kunnossa?

Apple ja laitehallinta

Yrityksen tietohallinnolla saattaa olla useimmiten hallinnoitavanaan useita IT-laitteita. Kun yrityksen tietoverkot, tallennusratkaisut, erilaiset palvelut ja palvelimet sekä työasemat ovat ajantasaisia ja ongelmattomia ollaan yrityksen tietohallinnossakin tyytyväisiä. Näin ei kuitenkaan aina ole, sillä aikojen saatossa IT-ympäristöt saattavat kasvaa huomaamatta laite laitteelta sellaisiksi, että niiden hallinta on työlästä ja kallista. Miten keskitetty laitehallinta voi auttaa yritystänne ja helpottaa arkeanne ja miten yrityksenne voi hyötyä laitehallintaratkaisuista?

Apple ja Office 365 yrityskäytössä

Microsoftin Office 365 -pilvipalvelu sisältää laajan kattauksen palveluita eri kokoisten yritysten tarpeisiin. Palvelutarjonnan laaja variaatio kattaa mm. monien tuntemat toimistosovellukset, työnkulkujen automaation sekä käyttäjäautentikointiin liittyvät toiminnot. Mitä ominaisuuksia Office 365 tuo Macille ja miten se tukee työskentelyä ja tiimien välistä yhteistyötä? Entä mitä rajoituksia O365:n käytössä saattaa ilmetä Apple-ympäristössä? 

Apple ja Windows – sekaympäristö yrityksessä

Applen laitteiden käyttö on suositumpaa kuin ennen myös sellaisilla aloilla, joilla on totuttu Windows-pohjaisiin ratkaisuihin. Kun yritykseen tuodaan Applen laitteita, saatetaan kohdata yhteensopivuusongelmia tai ainakin niihin liittyviä kysymyksiä. Onko Applen tuominen Windows-ympäristöön uhka vai mahdollisuus? Onko Windows-pohjaista ohjelmaa mahdollista käyttää Macissa?

Apple ja langattomat verkot

Nykyaikana pidämme itsestään selvänä, että olemme jatkuvasti verkossa ja verkkoyhteydet toimivat moitteetta. Miten Wi-Fin konfiguroiminen toteutetaan oikein ja mitä tekijöitä on otettava huomioon toimivan langattoman verkon rakentamisessa? Mitä langaton verkottuminen vaatii ja miten se toteutetaan oikein, jotta ongelmilta vältyttäisiin? Mitä kannattaa ottaa huomioon yrityksen Wi-Fiä konfiguroitaessa?

Apple ja tulostaminen

Kun yritysmaailmassa puhutaan tulostamisesta, ei tarkoiteta pelkästään sivun tulostamista vaan myös skannaamista ja dokumenttien tallentamista eli dokumenttien hallintaa. Nykyään tulostamiselta vaaditaan enemmän, sillä tulostamisen halutaan olevan tietoturvallista, luontoa säästävää, langatonta ja helposti koko työryhmän käytettävissä. Mitä tulostusmenetelmiä on ja minkälaisiin tilanteisiin ne sopivat? Miten voidaan tulostaa ympäristöä säästäen? Blogissamme käsittelemme tulostamisen ja skannaamisen tietoturvaa sekä selvennämme tulostamisen termistöä ja menetelmiä.

Applen laitteet kuukausihinnalla

Monet yritykset omistavat IT- laitteensa edelleen itse. Applen tuotteet on tehty kestämään ja niiden arvo säilyy pitkään, mikä tekee niistä järkevän sijoituksen, mutta miksi Applen laitteiden vuokraaminen on edullisempaa ja kannattavampaa kuin laitteiden omistaminen? 

10 vinkkiä Apple-käyttäjille

Vaikka Applen laitteiden käyttömukavuus on omaa luokkaansa, ovat lisävinkit arjen helpottamiseen tervetulleita.

Kysyttävää?

Askarruttaako jokin asia? Haluatko jutella myyjämme tai asiantuntijamme kanssa? Valitse alta sinulle paras yhteydenottotapa. Voit olla yhteydessä suoraan myyjään tai asiantuntijaan puhelimitse tai sähköpostitse, varata ajan ilmaiseen tapaamiseen tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Yhteydenotto

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Tarvitsemme yhteystietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä palveluitamme koskevissa asioissa. Klikkaamalla "Lähetä" hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen ja käsittelyn. Lisätietoa saat tietosuojaselosteesta.
MYYNTI
Juha Heikkilä

Key Account Manager
010 3393 606