Contact Info

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Yhteys

Meille töihin

TÖIHIN CORE SERVICELLE

Astu Apple ICT-osaamisen eturintamaan

Onko Apple intohimosi? Oletko vastuullinen Apple-teknologioiden osaaja, joka tahtoo hyödyntää taitojaan asiakkaan eduksi ja kehittää osaamistansa? Haluatko työskennellä turvallisessa kasvuyrityksessä, jossa osaamistasi arvostetaan ja saat mahdollisuuden edetä urallasi?

Menestystekijöitämme ovat välittäminen ja huolellisuus. Vaikka työskentelemme huipputeknologian parissa, ymmärrämme, että liiketoiminnan tuloksen tekevät hyvinvoivat ihmiset. Päivittäisessä toiminnassamme korostuvat niin yksilöllisyys kuin yhteishenki – kun huomioimme toisemme, voimme tarjota parasta palvelua myös asiakkaille. 

Meillä voit hyvällä syyllä todeta työskenteleväsi kansainvälistä huippuosaamista tarjoavassa ja aidosti läheisessä PK-yrityksessä. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Lahdessa ja Seinäjoella. Meillä työskentely on paikkariippumatonta ja toimialueemme on koko Suomi.

HAE MEILLE TÖIHIN

Avoimet työpaikat

Avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus, jos sinulle sopivaa työpaikkaa ei juuri nyt ole avoinna. Kerro hakemuksessa millaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja miksi haet juuri meille. Kerro haetko kokoaikaista vai osa-aikaista työtä ja haluatko työskennellä freelancerina. Liitä hakemukseen myös CV:si.

CORE SERVICE TYÖNANTAJANA


Työntekijät onnistumisen taustalla

Uskomme, että luottamus ja kunnioitus luovat ilmapiirin, jossa jokaisen on hyvä olla, ja josta asiakkaat saavat parasta mahdollista palvelua. Meillä kaveria ei jätetä ja yhdessä olemme enemmän – tuemme toisiamme ja seisomme toistemme rinnalla haastavissakin tilanteissa. Saat täyden tuen ammattiliseen itsensä kehittämiseen, urasi pitkäjänteiseen rakentamiseen sekä mahdollisuudet tavoitteidesi saavuttamiseen. 

Lomajärjestelyt ja joustot hoituvat mahdollisimman sujuvasti tarpeidesi mukaan. Lisäksi meillä on kvartaalitapahtumia ja sisäisiä palavereja, joissa jokainen pääsee kuulemaan, keskustelemaan ja vaikuttamaan, mutta jolloin vietetään myös mukavaa aikaa yhdessä – nauru raikaa, ja toisinaan viihdymme pikkutunneille saakka. 

Meillä henkilöstöä kuunnellaan ja heistä pyritään pitämään hyvää huolta. Henkilöstölle tarjotaan esimerkiksi virike-, matka- ja lounassetelit sekä netti- ja puhelinedut. Työhyvinvointiin kiinnitetään erityistä huomiota, ja esimerkiksi työterveyshuollon tasoa seurataan aktiivisesti. Näin varmistetaan, että työterveyshuolto palvelee henkilökohtaisesti jokaista työntekijää parhaalla mahdollisella tavalla – työterveyslääkärit ovat vaihtuneet nopeasti, mikäli palvelu ei ole vastannut henkilökuntamme odotuksia.

pexels-fox-1595385

 

Tarjoamme henkilöstöllemme runsaasti etuja

OLETKO JO YRITTÄJÄ?

 

Freelancerina Core Servicellä

Ymmärrämme henkilöstömme erilaiset elämäntilanteet ja tarjoamme runsaasti vaihtoehtoja, niin työajoissa kuin työtehtävissä. Autamme järjestämään työsi elämäntilanteesi mukaan mahdollisimman joustavasti. Meillä voit työskennellä halutessasi myös freelancerina.