Contact Info

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Yhteys

Tietoturvapalvelut

TIETOTURVAPALVELUT

Turvaa liiketoimintasi, panosta tietoturvaan

Meiltä saat käytännön osaamista organisaatiosi tietoturvan kehittämiseen ja ylläpitoon. Tietovuotojen estämiseksi tarvitaan enemmän kuin sopivaa teknologiaa – selkokieliset ohjeistukset, laadukkaat koulutukset ja aktiivinen vuoropuhelu auttavat varmistamaan, että henkilöstösi ymmärtää ja osaa noudattaa määriteltyjä käytäntöjä.

Tietoturva-asiantuntijamme luovat yrityksellesi valmiudet tehdä yhteistyötä asiakkaidesi vaatimustason mukaisesti. Toteutamme tietoturvallisia ratkaisuja yrityksille sekä julkishallinnolle, yhteistyössä tunnetuimpien suomalaisten ja kansainvälisten brändien kanssa.

Tietoturvakartoitus

Yhteiskunnan ja organisaatioiden toiminnot ovat riippuvaisia digitaalisista palveluista ja järjestelmistä. Digitaaliseen toimintaympäristöön kohdistuu yhä enemmän kyberuhkia ja häiriöitä ja keskinäisriippuvuudet lisäävät riskejä toiminnan keskeytyksille. Varautuminen vaatii kaikkien toimijoiden yhteistyötä sekä ymmärrystä yli toimialojen.  Tietoturvakartoitus auttaa yritysjohtoa saamaan kyberriskit kattavammin hallintaan ja turvaamaan toimintansa jatkuvuuden.

Tietoturvavalvomo

 

Palvelu tarkkailee sovittua IT-ympäristöä ja ilmoittaa ongelmasta tai uhkasta. Asiantuntijamme seuraavat hälytyksiä ja tiedottavat asiakasta mahdollisista ongelmista. Ongelman korjaamiseksi asiantuntijamme tekevät sovitut toimenpiteet tai tarvittaessa ohjaavat palvelupyynnön eteenpäin kolmansille osapuolille.

Ciscon tietoturvapalvelut

Suomen Ciscon tietoturvaliiketoimintajohtajan Marko Haaralan mukaan kehittyneen tietoturvan pitää olla kiinteä osa verkkoa ja loogisin esimerkki tästä on nimipalvelinjärjestelmä Cisco Umbrella. Nimipalveluiden valjastaminen tietoturvan tekemiseen tuo selkeitä etuja taisteluun tietoturvauhkia vastaan ja tarjoaa näkymän tulevaisuuteen liiketoiminnan riskien näkökulmasta.

Monipuolisia tietoturvapalveluita

 
Yritysten tietoturva on rajussa murroksessa. Tietoturvallisuus on yhtä tärkeää työskentelitpä sitten etäältä kotitoimistosta tai työpaikalla. Tietoturva-asiantuntijamme luovat yrityksellesi valmiudet tehdä työtä vaatimustason mukaisesti etänäkin. 

Tälläkin hetkellä kaksi arkkitehtiamme työstää tietomallia suoraan Espanjasta. Tämä asettaa kovat vaatimukset niin yhteyksille, tietoturvalle kuin datan varmistukselle. Kysymys on siis liiketoiminnan kannalta kriittisten asioiden ratkaisemisesta parhaalla mahdollisella tavalla.  

Matti Mastosalo, Helamaa/Heiskanen

Kysyttävää?

Askarruttaako jokin asia? Haluatko jutella myyjämme tai asiantuntijamme kanssa? Valitse alta sinulle paras yhteydenottotapa. Voit olla yhteydessä suoraan myyjään tai asiantuntijaan puhelimitse tai sähköpostitse, varata ajan ilmaiseen tapaamiseen tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Yhteydenotto

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Tarvitsemme yhteystietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä palveluitamme koskevissa asioissa. Klikkaamalla "Lähetä" hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen ja käsittelyn. Lisätietoa saat tietosuojaselosteesta.
MYYNTI
Juha Heikkilä

Key Account Manager
010 3393 606