Contact Info

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Yhteys

Laitteet ja ohjelmistot

LAITE- JA OHJELMISTOPALVELUT

 

Toimiva työympäristö on menestyvän liiketoiminnan perusta

Autamme yritystänne päätelaitteiden, verkon aktiivilaitteiden ja muun IT-infran hankinnassa ja hallinnassa. Suunnittelemme ja rakennamme toimivan IT-ympäristön ja varmistamme, että käytössänne on teille parhaiten soveltuvat työvälineet. 

Laiteratkaisut

Palvelemme yritystäsi suunnittelemalla ja toteuttamalla juuri teille parhaiten sopivan kokonaisuuden niin yrityksenne tiloihin, kuin kotitoimistoonkin.

Apple Financial Services

Apple Financial Services -palvelu mahdollistaa Applen tuotteiden tuomisen yritykseesi vaivattomasti ja kustannustehokkaasti kuukausihinnalla. Applen rahoitusmallin avulla säästätte ja vältytte suurilta ja kertaluontoisilta investoinneilta.

Elinkaaripalvelut

Hyvin hoidettu elinkaaripalvelu tuo yrityksellenne ennustettavuutta budjetointiin, kustannussäästöjä ja tehokkuutta laitehankintoihin, auttaa laitteiden vikaantumistilanteissa ja varmistaa tietoturvallisen ja ekologisen kierrätyksen. 

Ohjelmistot

Tarjoamme tehokkuutta ja turvallisuutta etä- ja ryhmätyöskentelyyn, sähköpostien käyttöön, tiedostojen synkronointiin, sivustojen ylläpitoon ja tiedon varmistamiseen pilvi- ja SaaS-palveluilla.  

Vielä kertaakaan ei tullut sellainen olo, että meille yritetään myydä, vaan asiat on hoidettu juuri sopivalla tavalla. ICT-investoinnit ovat olleet harkittuja ja järkeviä, minkä lisäksi Core Service vastaa tarpeisiimme kiitettävän tehokkaasti.

Alex Nieminen, N2

Kysyttävää?

Askarruttaako jokin asia? Haluatko jutella myyjämme tai asiantuntijamme kanssa? Valitse alta sinulle paras yhteydenottotapa. Voit olla yhteydessä suoraan myyjään tai asiantuntijaan puhelimitse tai sähköpostitse, varata ajan ilmaiseen tapaamiseen tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Yhteydenotto

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Tarvitsemme yhteystietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä palveluitamme koskevissa asioissa. Klikkaamalla "Lähetä" hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen ja käsittelyn. Lisätietoa saat tietosuojaselosteesta.
MYYNTI
Juha Heikkilä

Key Account Manager
010 3393 606