Contact Info

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Yhteys

Elinkaaripalvelut

ELINKAARIPALVELUT
Huolehdimme laitteistanne

Hyvin hoidettu elinkaaripalvelu tuo yrityksellenne ennustettavuutta budjetointiin, kustannussäästöjä ja tehokkuutta laitehankintoihin, auttaa laitteiden vikaantumistilanteissa ja varmistaa tietoturvallisen ja ekologisen kierrätyksen. Lisäksi henkilökunnan tuottavuus saadaan oikealle tasolle kun työvälineet ovat toimivat ja ajantasaiset. Resurssien ollessa tehokkaassa käytössä laitteita ei jää toimettomana makaamaan nurkkiin ja yrityksellenne tarpeettomat laitteet saavat toisen elämän esimerkiksi opiskelijan käytössä. Elinkaaripalveluihimme voidaan sisällyttää myös rahoitusratkaisut eli laitteet voi hankkia myös palveluna ja näin niiden hankintaan ei tarvitse sitouttaa yrityksen pääomaa. 

 

Monipuolisia elinkaaripalveluita

Meiltä saatte elinkaarenhallintapalvelut, jotka kattavat IT- ja mobiililaitteiden koko elinkaaren toimituksesta kierrätykseen. Palvelu mahdollistaa työvälineiden elinkaaren hallinnan ja huoltopalvelut.

mcare SLA+ Huoltosopimus

mcare SLA+ -huoltosopimus varmistaa yrityksesi liiketoiminnan jatkuvuuden. Se turvaa yrityksesi kaikki Apple-laitteet – niin Macit, iPhonet kuin iPadit. Se takaa, että laitteiden elinkaaren aikana ei tule yllätyksiä huoltokustannuksissa eikä kalliita käyttökatkoja laiterikon sattuessa.

AppleCare Protection Plan

AppleCare Protection Plan on ainutlaatuisesti integroitu huolto- ja tukiratkaisu, joka pidentää Macin takuutuen kolmeen vuoteen tietokoneen ostopäivästä alkaen. Tämä kattava tukisopimus sisältää Applen asiantuntevan puhelintuen, maailmanlaajuisen korjauspalvelun, web-pohjaiset tukiresurssit ja tehokkaat vianmääritystyökalut.

 

Apple-laitteet

kustannustehokkaasti

Apple Financial Services -palvelulla on Applen tuotteiden tuominen organisaatioosi

vaivatonta ja kustannustehokasta. Applen rahoitusmallin avulla voit säästää jopa 30%

laitteen hankintahinnasta!

 

Vielä kertaakaan ei tullut sellainen olo, että meille yritetään myydä, vaan asiat on hoidettu juuri sopivalla tavalla. ICT-investoinnit ovat olleet harkittuja ja järkeviä, minkä lisäksi Core Service vastaa tarpeisiimme kiitettävän tehokkaasti.

Alex Nieminen, N2

Kysyttävää?

Askarruttaako jokin asia? Haluatko jutella myyjämme tai asiantuntijamme kanssa? Valitse alta sinulle paras yhteydenottotapa. Voit olla yhteydessä suoraan myyjään tai asiantuntijaan puhelimitse tai sähköpostitse, varata ajan ilmaiseen tapaamiseen tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Yhteydenotto

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Tarvitsemme yhteystietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä palveluitamme koskevissa asioissa. Klikkaamalla "Lähetä" hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen ja käsittelyn. Lisätietoa saat tietosuojaselosteesta.
MYYNTI
Juha Heikkilä

Key Account Manager
010 3393 606