Contact Info

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Yhteys

Ohjelmistot

OHJELMISTOPALVELUT

 

 

Pilvi- ja SaaS-ratkaisut liiketoimintanne tarpeisiin

Olemme kokenut ja luotettava, tarvelähtöisten pilvi- ja SaaS-ratkaisujen toteuttaja. Tarjoamme tehokkuutta ja turvallisuutta muun muassa etä- ja ryhmätyöskentelyyn, sähköpostien käyttöön, tiedostojen synkronointiin, sivustojen ylläpitoon ja tiedon varmistamiseen. Hyvin suunnitellut pilvipalvelut luovat vankan perustan kustannustehokkuudelle. Autamme yritystäsi pilvi- ja SaaS-palveluiden käyttöönotossa sekä niiden toimintavarmuuden takaamisessa. SaaS (Software as a Service) on oikein toteutettuna tietoturvallinen, helppo ja huoleton tapa tehostaa työnkulkuja etätyöaikana ajasta ja paikasta riippumattomiksi, sillä ohjelmisto ja tieto on hyödynnettävissä kaikkialla missä internet on käytettävissä.

 

Microsoft 365

Microsoft 365 mahdollistaa sovellusten ja pilvituottavuuspalvelujen käytön lähes missä vain. Tehokkaat Microsoftin työkalut työskentelyyn, järjestämiseen, yhteyksien ylläpitämiseen ja luomiseen.

Google

Google Workspacen avulla saatte käyttöönne yrityssähköpostin, videokonferenssitoiminnot, pilvitallennustilaa ja tiedostojen jakamisominaisuuden – kaikki tuottavuustyökalut, joita tiimisi tarvitsee.

Tietoturvaohjelmistot

Ciscon, Microsoftin ja Virtrun tietoturvaohjelmistojen ja tietoturvapalveluidemme avulla voitte suojata yritystänne tietoturvauhilta ja tietoturvahyökkäyksiltä. 

Varmuuskopiointi

Backblaze sekä Cloudberry mahdollistavat yrityksenne tietokoneiden ja palvelinten varmuuskopioinnin turvallisesti ja säännöllisesti.

Adobe Creative Cloud

Creative Cloud on yli 20 sovelluksen kokoelma valokuvausta, videoita, suunnittelua, verkkoa, käyttökokemusta ja sosiaalista mediaa varten.

Vielä kertaakaan ei tullut sellainen olo, että meille yritetään myydä, vaan asiat on hoidettu juuri sopivalla tavalla. ICT-investoinnit ovat olleet harkittuja ja järkeviä, minkä lisäksi Core Service vastaa tarpeisiimme kiitettävän tehokkaasti.
 
Alex Nieminen, N2

Kysyttävää?

Askarruttaako jokin asia? Haluatko jutella myyjämme tai asiantuntijamme kanssa? Valitse alta sinulle paras yhteydenottotapa. Voit olla yhteydessä suoraan myyjään tai asiantuntijaan puhelimitse tai sähköpostitse, varata ajan ilmaiseen tapaamiseen tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Yhteydenotto

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Tarvitsemme yhteystietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä palveluitamme koskevissa asioissa. Klikkaamalla "Lähetä" hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen ja käsittelyn. Lisätietoa saat tietosuojaselosteesta.
MYYNTI
Juha Heikkilä

Key Account Manager
010 3393 606