Contact Info

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Yhteys

Laiteratkaisut

LAITERATKAISUT


Toimiva ja hyvin suunniteltu IT-ympäristö tukee liiketoimintaanne

Autamme yritystänne päätelaitteiden, verkon aktiivilaitteiden ja muun IT-infran hankinnassa ja hallinnassa. Suunnittelemme ja rakennamme toimivan IT-ympäristön ja varmistamme, että käytössänne on teille parhaiten soveltuvat työvälineet. Palvelemme yritystäsi suunnittelemalla ja toteuttamalla juuri teille parhaiten sopivan kokonaisuuden niin yrityksenne tiloihin, kuin kotitoimistoonkin.

ICT-laiteratkaisut ja laitevalinnan konsultointi  

Autamme teitä ICT-laiteratkaisujen valinnassa ja tarpeidenne kartoituksessa. Yrityksenne voi hankkia kauttamme monipuolisia laiteratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Lisäksi autamme niiden asentamisessa sekä ylläpidossa.

Verkkoympäristöjen suunnittelu ja toteutus

Kartoitamme, suunnittelemme ja toteutamme erilaisia verkkoratkaisuja ja ympäristöjä eri kokoisille ja eri aloilla toimiville yrityksille. Suunnittelun lisäksi hoidamme tarvittavat laite- ja ohjelmistohankinnat sekä asennamme laitteet käyttövalmiiksi. 

Palvelinjärjestelmät

Suunnittelemme erilaisia palvelinjärjestelmiä ja autamme yritystänne niiden hankinnassa ja asentamisessa. Asiantuntijoidemme avustuksella voitte hankkia juuri teille räätälöidyt palvelinratkaisut.

Vielä kertaakaan ei tullut sellainen olo, että meille yritetään myydä, vaan asiat on hoidettu juuri sopivalla tavalla. ICT-investoinnit ovat olleet harkittuja ja järkeviä, minkä lisäksi Core Service vastaa tarpeisiimme kiitettävän tehokkaasti.
 
Alex Nieminen, N2
Kysyttävää?

Askarruttaako jokin asia? Haluatko jutella myyjämme tai asiantuntijamme kanssa? Valitse alta sinulle paras yhteydenottotapa. Voit olla yhteydessä suoraan myyjään tai asiantuntijaan puhelimitse tai sähköpostitse, varata ajan ilmaiseen tapaamiseen tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Yhteydenotto

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Tarvitsemme yhteystietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä palveluitamme koskevissa asioissa. Klikkaamalla "Lähetä" hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen ja käsittelyn. Lisätietoa saat tietosuojaselosteesta.
MYYNTI
Juha Heikkilä

Key Account Manager
010 3393 606