Contact Info

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Yhteys

Tulos

tulos

Digitaalisen asiakaskokemuksen ytimessä

Tulos Helsinki Oy auttaa asiakkaitaan kasvamaan ja kansainvälistymään digitaalista asiakaskokemusta kehittämällä. Tunnettujen suomalaisten brändien liiketoimintaa uudistavan Tuloksen tietohallinnon on mahdollistettava sekä liikkuva työkulttuuri että palvelujen saumaton jatkuminen. Digitalisaation eturintamassa kysytään ennen kaikkea luottamusta – siksi Tuloksen ICT-kumppani on jo vuosia ollut Core Service.

Vuonna 2008 perustetun Tuloksen monipuolinen osaaminen kattaa ostopolku- ja käyttäjäpersoona-analyysien ohella hakukoneoptimoinnin, hakusanamainonnan, mainonnan ohjelmallisen ostamisen sekä markkinointiautomaation ja some-mainonnan. Tasaisen kannattavasti kasvava Tulos työllistää lähes 40 alansa ammattilaista, tehtävänään Core Servicen tavoin asiakkaiden liiketoiminnan jatkuva kehittäminen.

 

Markkinointieurot kannattaa suunnata sinne missä ne tuottavat parhaiten. Se onnistuu helpoiten, kun tuntee asiakkaansa. Tunnistamalla ostajapersoonat ja ymmärtämällä heidän käyttäytymistään pystymme sekä parantamaan merkittävästi asiakastyytyväisyyttä että kasvattamaan tulosta keskimäärin 20 – 50 prosenttia, lupaa Tuloksen toimitusjohtaja Lasse Larvanko.

Tulosta tekemässä

Työskentely Tuloksella on itsenäistä, liikkuvaa ja kansainvälistä. Organisaatiosta on pyritty rakentamaan itseohjautuva ja työkulttuurissa keskeistä on vapaus. Tuloksen Mac- ja Windows-laitteista koostuva ICT-järjestelmä kattaa noin 40 työasemaa, pilvipalvelut, mobiililaitteet, esitystekniikan ja toimistoautomaation. Verkkoinfra varmistuksineen on Core Servicen rakentama – data on keskitetty kaikilta osin pilveen ja ICT-ympäristö on suunniteltu turvallisen etätyön vaatimukset huomioiden. Internet-yhteydet on kolminkertaisesti varmistettu. Lisäksi Core Service on huolehtinut siitä, etteivät Google-haut tuki yrityksen julkista IP:tä – page rankingien hakuun on oma koneensa, joka käytää luotettavia välityspalvelimia ja omaa 4G wlan-verkkoa. Viikottaisen lähituen ohella ICT-tukea on saatavissa chatista vain klikkauksen päässä.

Digitaalinen työ ei tarkoita istumista koneella, vaan ihmisten kohtaamista. Luotettava tietotekniikka on meille itsestäänselvyys, jonka tehtävä on mahdollistaa vuorovaikutuksen onnistuminen. Core Servicen palvelu on helppoa, läpinäkyvää ja toimivaa. He ymmärtävät tarpeemme ja vastaavat nopeasti huutoon. Core Servicen järjestelmäasiantuntijat tekevät työnsä tarkasti, palvelualttiisti ja oikealla asenteella. ICT-ratkaisumme toimivat viimeisen päälle hyvin, ja saamme osaavaa apua myös sellaisissa asioissa, joita ei ole sopimuksiin kirjattu, Lasse kiittelee.

Tuloksella seuraavia kehityskohteita ovat yrityksen sisäisten järjestelmien uudistaminen niin käyttöliittymien kuin integraatioiden osalta.

Meillä on rohkea kokeilukulttuuri ja uskomme, että Core Service tekee arjestamme entistä sujuvampaa myös tulevaisuudessa. Suosittelen heitä varauksetta, Lasse sanoo.

Tulos Helsinki Oy
img

IT-projektit

Varmista IT-projektisi hallittu läpivienti ammattimaisen projektihallinnan avulla.
Meillä järjestelmämigraatiot, IT-infran uudistaminen ja verkkopäivitykset ovat ennakoituja sekä liiketoiminnan ja käyttäjien tarpeet huomioivia.