Contact Info

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Yhteys

Yellowfilm

yellowfilm
Tuotantoyhtiön tietohallinto elää hetkessä

Yksi Suomen palkituimmista TV- ja elokuvatuotantoyhtiöistä, kansainvälistyvä Yellow Film & TV luottaa tietohallinnossa Core Servicen osaamiseen. Katsojaennätyksiä jatkuvasti rikkovien ohjelmien ja elokuvien tuotanto edellyttää ICT-ympäristöltä erityistä ketteryyttä ja toimintavarmuutta.

Laatuun panostaminen on tehnyt Yellow Film & TV:stä Pohjoismaiden suurimman indie-tuotantoyhtiön. Yrityksen juuret ovat 1990-luvulla, jolloin kotimaisia tv-ohjelmia alkoivat tehdä valtakunnallisten kanavien ohella myös itsenäiset tuotantoyhtiöt. Työntekijöidensä omistaman yrityksen tuotantoja ovat muun muassa elokuvat Napapiirin sankarit ja Sel8nne, viihdeshow Putous, poliisisarja Roba sekä draama-komediasarja Downshiftaajat.

Helpompaa arkea

Core Servicen tietotekniset ratkaisut ovat vahvasti mukana kaikessa Yellow Film & TV:n tekemisessä. Kokonaisvaltainen kumppanuus sisältää ICT-ympäristön suunnittelun ja toteutuksen ohella ylläpito-, hankinta- ja kehityspalvelut. Järjestelmä kattaa useita palvelimia, palomuurin, lähiverkon komponentteineen, mobiili- ja toimistolaitteet sekä yli 40 Mac- ja Windows-työasemaa. Valmiiden asennuspakettien ansiosta laitteiden käyttöönotto on nopeaa, mistä on erityistä hyötyä työntekijämääriltään nopeasti vaihtelevien tuotantojen hallinnassa. Tarvittaessa apua on saatavana sekä etänä että paikan päällä.

Tietotekniikka on henkilöstömme tärkein työväline. Core Servicen joustavan ja nopean palvelun ansiosta työmme sujuu keskeytyksettä. He todella välittävät asiakkaistaan. Core Servicen vastaavan konsultin asiantuntemuksesta on meille paljon hyötyä. Core Servicen ICT-järjestelmäasiantuntijat ovat aktiivisia ja ammattitaitoisia kavereita, kertoo Yellow Film & TV:n toimistopäällikkö Sanna Tuovinen.

Meille tärkeintä on IT-kokonaisuuden katkeamaton toiminta, mahdollisten virhetilanteiden ripeä korjaaminen ja luottamuksellinen suhde IT-palvelutuottajaan, jatkaa Yellow Film & TV:n talousjohtaja Jorma Reinilä.

Liiketoiminnan parhaaksi

Core Servicen filosofian mukaan ICT-ympäristön tulee olla sellainen, jossa käyttäjät ovat tyytyväisiä ja ylläpidon tarve on mahdollisimman vähäinen. Tuotantoyhtiön liiketoiminnan kannalta olennaista on muutoksen ja liikkuvuuden hallinta.

Samalla on pystyttävä hallitsemaan suuria määriä dataa tehokkuuden tai tietoturvan siitä kärsimättä. Läheisenä kumppanina tiedämme aina, missä mennään, ja pystymme tunnistamaan tulevat tarpeet ajoissa etukäteen, toteaa Core Servicen asiakasvastaava.

Core Servicen rooli on kirjoitettu myös Yellow Film & TV:n menestystarinan tuleville sivuille. Edessä on muun muassa taloushallinto-, tuotannonohjaus- ja tiedostojakopalvelimien uudistus. Digitalisaation vaikutus media-alaan on mullistava – siksi tarvitaan kumppaneita, joilla on näkemystä ajatella asioita teknologiaa syvemmälle.

Core Service on panostanut Yellow Film & TV:n toimintojen ja tarpeiden tuntemukseen, ja siten pystymme ennakoimaan ajoissa tuleviin IT-pullonkauloihin ja koneinvestointeihin, Reinilä toteaa.

Yellow Film & TV Oy
img

Tuki- ja ylläpitopalvelut

Kattavat tuki- ja ylläpitopalvelut loppukäyttäjillenne ja it-osastollenne. Tietoturvapalvelut, Service Desk-palvelu sekä laitehallintapalvelut varmistavat, että toimintaympäristönne on tehokas ja käyttäjäystävällinen.