Contact Info

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Yhteys

lahi-ja-etatukiasiantuntija

Core Service Oy on Suomen johtava Apple ICT-palveluyritys ja osaamisemme kattaa asiantuntijapalvelut tarvelähtöisestä tietoympäristön kehittämisestä ICT-johtamiseen ja ylläpitoon. Olemme Suomen ensimmäinen ja ainoa Apple Consultants Networkiin hyväksytty asiantuntijayritys, ja palveluksessamme työskentelee enemmän Apple-sertifioituja osaajia kuin yhdessäkään toisessa suomalaisessa yrityksessä.

VAHVISTAMME TIIMIÄMME JA HAEMME
Lähi- ja etätukiasiantuntijaa Tampereelle

Haemme nyt Tampereen tiimimme lisävahvistusta. Etsimme joukkoomme sinua, jolle Apple-laitteet ovat intohimo! Olet IT-alan osaaja, jolla on jo entuudestaan kertynyt kokemusta lähi- ja etätuen tehtävistä. 

Tuleviin työtehtäviisi kuuluu sekä lähitukipalveluiden tuottaminen asiakkaan toimipisteessä, että palvelupyyntöjen hoitaminen etänä toimistolta tai kotoa käsin. Tämä tehtävä on ainutlaatuinen paikka kehittyä rautaiseksi Apple-ekosysteemin ammattilaiseksi! 

Etsimme henkilöä, jolla on teknisen koulutustaustan lisäksi työkokemusta IT-lähituen piiristä vähintään kahden vuoden ajalta. Olet aloittanut urasi todennäköisesti Service Deskin parissa ja olet teknisesti orientoitunut ongelman ratkaisija. Apple:n laitteet ovat sinulle tuttuja joko työn tai harrastuksen kautta, mutta et säikähdä satunnaisia Windows-laitteitakaan ja olet myös sinut O365-käyttäjähallinnan kanssa. Kommunikoit myös sujuvasti sekä suomeksi, että englanniksi. 

Kauneuden taju, herkkyys asiakkaan tarpeille, vastuullisuus ja yhteistyökykyisyys ovat työtämme ohjaavia arvojamme, jotka puhuttelevat myös sinua.

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää positiivista asennetta, priorisointitaitoja, halua oppia sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta myös kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. 

Keskeisiä tehtäviäsi ovat

Olet mahdollisesti uusi kollegamme, jos

Tarjoamme sinulle

Kiinnostuitko?

 

Kiinnostuitko? Oletko sinä uusi kollegamme? Haethan tehtävään pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyä.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen: rekry@coreservice.fi.