Contact Info

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Yhteys

Toimitusjohtaja

Core Service Oy on johtava Apple -asiantuntijayritys ja ainoa Apple Consultants Networkiin hyväksytty yritys Suomessa. Core Service -konserni muodostuu emoyhtiö Core Service Oy:stä ja Apple -laitekauppaa tekevästä Coreware Oy:stä. Meitä on noin 20 ammattilaista ja liikevaihto on noin 3 miljoonaa euroa. Tällä hetkellä toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Lahdessa ja Turussa. 

OSANA YRITYKSEN KASVUSTRATEGIAA HAEMME KUNNIANHIMOISTA

 

Toimitusjohtajaa

Haemme henkilöä, joka näyttää kykynsä yhden maailman arvostetuimman brändin ympärille rakennetussa liiketoiminnassa. Valittavalla toimitusjohtajalla on laaja mandaatti viedä Core Service seuraaville tasoille. Tällä hetkellä toimimme pääasiassa Suomessa, mutta osana kasvustrategiaa kansainvälinenkin markkina on hieno mahdollisuus.

Toimitusjohtajana visioit uusia mahdollisuuksia Apple -tuotteiden ja niihin liittyvien palvelujen tuottamiseksi ja haluat toimia asiantuntijoiden mukana valmentaen heitä päivittäisessä työssään. Ihmisten johtamisen lisäksi ymmärrät myynnin, teknologian ja talouden johtamisen tärkeyden tulosten saavuttamisessa. 

Sinulla on kokemusta ja näkemystä uudenlaisten IT-palvelujen kehittämisessä ja tuottamisessa. Johtamistyylisi on innostava ja tavoitekeskeinen. Haluat työskennellä luovien ihmisten kanssa toteuttaen uusia ideoita ja kasvattaen yritystä. Samalla ylläpidät analyyttista ja jämäkkää otetta erinomaisen tuottavuuden ja kannattavuuden saavuttamisessa. 

Core Servicen toimitusjohtajana olet Apple -yritysmarkkinan ytimessä. Kilpailukykyisen, tulokseen sidotun palkan lisäksi tarjoamme myös mahdollisuuden osakkuuteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa
 
4.7. – 8.7. klo 9-19: Founder ja hallituksen jäsen Joel Mansnerus, p. 050 494 7677, joel.mansnerus@coreservice.fi
11.7. – 15.7. klo 9-17: Hallituksen puheenjohtaja Timo Nurminiemi, p. 0400 662 533, timo.nurminiemi@coreservice.fi