Contact Info

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Yhteys
n2

Luottamus ratkaisee tietohallinnossa ja markkinoinnissa

Brändiarvon rakentamiseen keskittynyt markkinointiviestintäkonserni N2 luottaa tietohallinnossa Core Servicen osaamiseen. Yrityksiä yhdistävät ammattitaito ja pitkäjänteisyys – samat arvot, joilla N2 rakentaa asiakkaidensa menestystarinoita nyt ja tulevaisuudessa.

Yhdeksästä yrityksestä muodostuva N2 on helsinkiläinen markkinointiviestinnän asiantuntijatalo, jossa uskotaan ideaan ja oikeaan ajoitukseen. Konsernin kädenjälkeä ovat muun muassa Kotipizzan kasvu vastuulliseksi pörssiyhtiöksi, lukuisat Ikean kampanjat sekä Norwegianin onnistunut matka Suomen toiseksi suurimmaksi lentoyhtiöksi.

 

Globaalin kilpailun kiristyessä markkinointia tarvitaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Perinteinen mainostoimistotyö on enää pieni osa tekemistä, ja kaikesta luovasta työskentelystä yli 80 prosenttia on digitaalista. Näin ollen on selvää, että tietotekniikan on toimittava. Onneksi meillä on osaava ja luotettava kumppani, jonka asiantuntijoiden kanssa olemme tehneet yhteistä matkaa alusta asti, kertoo N2:n perustaja ja toimitusjohtaja Alex Nieminen.

Core Service vastaa N2-konsernin tietoympäristön suunnittelusta, työasemien ja -laitteistojen toimivuudesta, palvelinten ja sisäverkon ylläpidosta sekä järjestelmien valvonnasta ja IT-tuesta niin etänä kuin paikan päällä. Tietoympäristössä korostuvat liiketoiminnalliset tavoitteet – ratkaisuissa on huomiotava sekä yritysten yksilölliset tarpeet että koko konsernin kehityksen kannalta olennaiset asiat.

Ymmärrys yhdistää

Core Service huolehtii N2:n tietoympäristön elinkaaresta aktiivisesti. Valitut ICT-ratkaisut ovat laadukkaita ja uudistuvat muuttuvia tarpeita vastaaviksi. Keskeisiä asioita ovat kokonaisuuden hallinta, läheinen palvelu, tietoturva ja skaalautuvuus. Asioita rakennetaan hyvässä yhteisymmärryksessä sekä toimialan kehityksen huomioiden. Tällä hetkellä pinnalla on muun muassa pilvipalvelujen kokonaisvaltaisempi hyödyntäminen.

Vielä kertaakaan ei tullut sellainen olo, että meille yritetään myydä, vaan asiat on hoidettu juuri sopivalla tavalla. ICT-investoinnit ovat olleet harkittuja ja järkeviä, minkä lisäksi Core Service vastaa tarpeisiimme kiitettävän tehokkaasti. Esimerkiksi kerran kun silloisen laajakaistatoimittajamme kanssa tuli ongelmia ja he ilmoittivat, etteivät ehdi selvittämään verkkoyhteyden katkosta, Core Servicen tukihenkilömme kartoitti välittömästi kiinteistön talojakamossa operaattorin vioittuneen laitteen, kävi henkilökohtaisesti hakemassa tarvittavan varaosan, pisti yhteydet kuntoon ja hoiti kahdessa viikossa uuden toimittajan kilpailutuksen. Eikä edes byrokratia ole ollut laitteiden nopean korjaamisen esteenä. Saamme henkilökohtaista palvelua riittävällä rekyylillä. Core Service hoitaa asiat loppuun asti ja viimeisen päälle. Heidän asiantuntijansa on käytännössä IT-päällikkömme ja kuin yksi meistä. Suosittelen ja olen suositellutkin Core Serviceä lämpimästi kaikille, Alex kiittää.

 

N2 Group
img

Laitteet ja ohjelmistot

Autamme yritystänne laitteiden ja ohjelmistojen hankinnassa ja niiden elinkaaren hallinnassa. Suunnittelemme toimivan IT-ympäristön ja varmistamme, että käytössänne on teille parhaiten soveltuvat työvälineet ja ohjelmistot.