Contact Info

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Yhteys

apple-laitteiden-hankinta-ja-kayttoonotto

Applen laitteiden hankinta, käyttöönotto ja hallinta – rahoituksen ja laitehallinnan hyödyt

Applen tuotteiden tuominen työympäristöön on entistä helpompaa Apple Financial Services -palveluiden innovatiivisten rahoitusvaihtoehtojen ansiosta. Saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelut silloin, kun niitä tarvitset.

Apple Financial Services auttaa pitämään kulut alhaisina ottamalla Applen laitteiden korkean jäännösarvon huomioon heti alkuvaiheessa. Yrityksenne voi säästää jopa 30% laitteen hankintahinnasta hankkiessanne sen Applen rahoituspalvelulla. 

Laitehallinta turvaa ja tehostaa ICT-ympäristösi toimintaa

Jotta Applen laitteiden käyttöönotto ja hallinta olisi yrityksessänne vaivatonta, voidaan laite liittää Apple Business Manageriin ja MDM-laitehallintaan. Apple Business Managerin ja laitehallinnan avulla käyttöönotto voidaan automatisoida täysin, jolloin loppukäyttäjän uusi laite saa kaikki määritellyt asetukset heti ensimmäisessä käynnistyksessä. Laitehallinnan avulla voidaan tehdä myös mm. yrityksen tietoturvapolitiikan kannalta kriittisiä määrityksiä, kuten yrityksen verkkoon ulkomaailmasta turvallisen pääsyn takaavan VPN-yhteyden sekä kannettavien tietokoneiden kiintolevyn salauksen asetukset. 

mcontrol ja Microsoft Intune – lyömätön kaksikko Macien hallinnassa

Lähes poikkeuksetta suomalaisissa yrityksissä on käytössä Microsoftin ohjelmistopaketti pilviratkaisuna käyttäjämäärän mukaan lisensoituna. Perinteisten toimisto-ohjelmistojen ja sähköpostin lisäksi lisessi saattaa sisältää myös laitehallinnan, Microsoft Intunen. Mikäli lisenssiinne ei sisälly laitehallintaa, on se saatavilla lisenssipäivityksellä. Microsoft Intunen Endpoint Manager ei siis ole enää Windows-laitteiden yksinoikeus vaan voidaan toteuttaa myös Maceille. Mac-laitehallinnasta saadaan täydellinen yhdistämällä Intuneen kehittämämme mcontrol -palvelu.

mcontrol on yrityksesi tietokoneisiin asennettava hallinta- ja raportointipalvelu, jonka avulla asiantuntijamme varmistavat työnkulkusi sujuvuuden ja tietoturvan. Samalla saat parhan hyödyn asiantuntijoidemme osaamisesta ja ennakoivasta otteesta. mcontrolia käyttämällä valitsemme asennettavat ja automaattisesti ylläpidettävät ohjelmistot, keräämme raportteja sekä laiterekisterin tärkeät tiedot, varmistamme tietoturvan ja varmuuskopioinnin, havaitsemme tietovuotoja sekä tunnistamme verkot ja lisälaitteet muutamalla klikkauksella.

mcontrolilla voidaan täydentää myös Microsoft Intunen kyvykkyyksiä. Katso video, jolla demotaan miten Mac otetaan hallinnan piiriin, päivitetään tietoturva-asetukset yrityksen vaatimusten mukaisiksi ja asennetaan käyttäjän työssään tarvitsemat ohjelmistot. mcontrol-palvelu toimii myös muidenkinkin MDM-palveluiden kanssa.

MacBook Air ja mcontrol alk. 25,13 €/kk

M1-sirullisen MacBook Airin hankintahinta ilman rahoitusta 934,67 €, rahoituksella 760,68 € (21,13 € kuukaudessa). mcontrol -palvelun hinta alk. 4 €/työasema/kk. 

Esimerkin hinta on ilmoitettu verottomana ja tietokoneen kuukausihinta on laskettu 36 kk sopimuskaudelle. Sopimuskauden pituus on vapaasti valittavissa 12 – 48 kk välillä. Kuukausihinta ei sisällä vakuutusmaksua. mcontrolin hinta ei sisällä Intunea. Intunen hinta määräytyy tapauskohtaisesti mm. asiakkaan lisenssitason mukaan.

Haluatteko kuulla lisää?

Kiinnostuitteko? Haluatteko kuulla miten laitehallintapalvelut voisivat auttaa juuri teitä? Alla olevan painikkeen kautta voitte varata ajan tapaamiseen asiantuntijallemme, joka kertoo mielellään lisää ja auttaa löytämään juuri teille sopivan ratkaisun.

Vaihtoehtoisesti voitte myös täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen, niin myyjämme on teihin yhteydessä. 

Lisää luettavaa laitehallinnasta

Nimetön suunn.malli-2
Asiantuntijapalvelut ja ICT-laitteet saman katon alta

Olemme yrityksiä palveleva Apple-laitteisiin erikoistunut ICT-asiantuntijayritys ja Applen valtuuttama jälleenmyyjäKun tarvitsette IT-asiantuntijapalveluita tai haluatte hankkia työhönne parhaiten soveltuvat laitteet, olemme kumppanisi niiden valintaan ja hankintaan. Lue lisää palveluistamme tai ota yhteyttä täyttämällä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

TM ja © 2021 Apple Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Rahoitusvaihtoehdot on tarkoitettu vain tiedotuskäyttöön. Millään tämän verkkosivun sisällöllä ei sitouduta rahoittamaan. Apple pidättää itsellään oikeuden perua tämän tarjouksen tai muuttaa sitä ilman ennakkoilmoitusta. Saatat olla vastuussa asiaankuuluvista veroista ja muista maksuista. Jos päädyt Apple Financial Services (AFS) -vuokraukseen tai -rahoitukseen, tämä tarjous: a.) edellyttää luoton myöntämistä ja tarvittavien dokumenttien toimittamista (muodon ja sisällön oltava AFS:n vaatimusten mukaisia); ja b.) ei sisällä kaikkia vuokra- tai rahoitussopimuksen ehtoja.