Contact Info

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Yhteys

Cisco Umbrella yrityksesi tietoturvan tukena

Yritysten tietoturva on rajussa murroksessa, mutta suurin ongelma ei tule teknologian puolelta, vaan ihmisten halusta takertua totuttuihin tapoihin tehdä asioita. Yritysten  ja yhteisöjen tietoturva on monitasoinen aihe. Tietoturvallisuus yrityksissä voidaan eritellä monin eri tavoin, mutta yleinen tapa lähestyä asiaa on kokonaisarkkitehtuurin näkökulma ja purkaa aihe kerroksittain fyysiseen tietoturvaan, tietoliikenneverkon suojaamiseen, tietovarantojen piilottamiseen ulkomaailmalta ja sovellusten sekä päätelaitteiden tietoturvaan. 
 
Suomen Ciscon tietoturvaliiketoimintajohtajan Marko Haaralan mukaan kehittyneen tietoturvan pitää olla kiinteä osa verkkoa ja loogisin esimerkki tästä on nimipalvelinjärjestelmä Cisco Umbrella. Nimipalveluiden valjastaminen tietoturvan tekemiseen tuo selkeitä etuja taisteluun tietoturvauhkia vastaan ja tarjoaa näkymän tulevaisuuteen liiketoiminnan riskien näkökulmasta.
Etätöissä tietoturvallisesti

Globaali pandemia on tuonut joka puolelle maailmaa muutoksia ihmisten käytökseen ja toimintatapoihin sekä ulkoisesti että sisäisesti. Etätyö on uusi normaali ja vaatii meiltä kaikilta sekä henkisiä ponnistuksia käydä työhön arjen askareiden keskellä, että muutoksia työvälineisiin ja niiden käyttämistapoihin varsinkin etäyhteyksien ja käyttäjätunnistuksen osalta.

On kuitenkin muistettava, että tietoturvallinen tapa tehdä töitä on yhtä tärkeää etäältä työskennellessä kuin työpaikallakin. Tämän asian kanssa sinun ei kuitenkaan tarvitse olla yksin. Tietoturva-asiantuntijamme luovat yrityksellesi valmiudet tehdä työtä vaatimustason mukaisesti etänäkin. Meiltä saat käytännön osaamista organisaatiosi tietoturvan kehittämiseen ja ylläpitoon.

Tietoturvallisesti pilvessä

Pandemian, etätyön ja mobiilin työtavan esiinmarssi on yllyttänyt yrityksiä siirtymään pilvipalveluiden aktiivisempaan käyttöön. Pilvipalvelut onkin käytettävyydeltään ja saatavuudeltaan ylivoimaisia paikallisiin palveluihin ja palvelimiin verrattuna.

Pilvipalveluiden ylläpitäminen ja käyttöönotto vaatii kuitenkin erikoisosaamista. Omin neuvoin yrityksen pilvessä tarjottujen palveluiden käyttöönottaminen aiheuttaa harmittavan usein aukkoja sekä käytettävyydessä, että erityisesti tietoturvassa. Pilvipalvelut tehostavat liiketoimintaa, mutta väärin toteutettuna pahimmillaan aiheuttavat sekä henkilö- että liiketoimintatiedon tietoturvan vaarantumisen ja voi johtaa säädösten tai lakien rikkomiseen.

Lue tietoturva-aiheiset blogikirjoituksemme
 
• Mitä kaikkien tulee tietää tietoturvasta – asiantuntijamme Markus Saviaron kirjoitus, joka sisältää hyödyllistä tietoa tietoturvasta meille jokaiselle
 Se ei käy – Ciscon tietoturvaliiketoimintajohtajan Marko Haaralan vieraskirjoitus siitä miksi tietoturvassa ei kannata tukeutua vanhoihin totuttuihin tapoihin
 Kybersää on jatkuvasti huonompi kuin Lontoossa, sateenvarjoa tarvitaan – Marko Haaralan vieraskirjoitus, jossa kerrotaan miten Cisco Umbrella toimii ja miksi sitä kannattaa käyttää
• Apple ja yrityksen tietoturva – asiantuntijamme Tommi Valtosen läpiluotaava kirjoitus yrityksen tietoturvasta Apple-maailmassa
 Etätyöläisen tietoturva – asiantuntijamme Tommi Valtosen kirjoitus etätyöntekijän tietoturvasta korona-aikana
• Käyttäjä pilvipalveluiden ihmeellisessä maailmassa – asiantuntijamme Tommi Valtosen kirjoitus pilvipalveluiden tietoturvasta

Yhteydenotto

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Tarvitsemme yhteystietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä palveluitamme koskevissa asioissa. Klikkaamalla "Lähetä" hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen ja käsittelyn. Lisätietoa saat tietosuojaselosteesta.