Contact Info

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Yhteys

Tietoturvavalvomo

TIETOTURVAN MONITOROINTIPALVELU

Tietoturvavalvomo turvaa organisaatiosi arjen

Nykyaikaisessa yritysmaailmassa tietoturvallisuus on entistä tärkeämpää riippumatta yrityksen koosta. Monesti ei tiedetä yrittääkö joku murtautua tai onko jo onnistuttu murtautumaan organisaation IT-infraan tai pilvipalveluihin, jos infraa ei valvota millään tavalla.

Sovellusten siirtyessä yrityksen omilta palvelimilta pilveen saatetaan unohtaa, että palomuurien ja palvelimien lisäksi myös pilvipalvelut tulisi suojata. Vaikka yrityksen omaa IT-infraa valvottaisiin, valvonta ei aina yletä käytössä oleviin pilvipalveluihin.

Verkon suorituskyvyn ja ruuhkaisuuden tai hitaalta tuntuvan yhteyden taustoja ei aina tunneta. Ongelma saattaa olla verkkolaitteessa, palveluntarjoajan yhteydessä tai häiriötekijässä. Tietoturvan monitorointipalvelumme tuo lisäturvaa myös verkkoyhteyksiin.

service-img

Mielenrauhaa

Epätietoisuus vähenee, kun pilvipalveluihin tai IT-infran laitteisiin kohdistuvat hyökkäysyritykset tunnistetaan.

service-img

Sujuvaa työntekoa

Työskentely on sujuvaa, kun perusasiat toimii ja tiedetään että tietoturva-asiat ovat kunnossa ja ongelmat ratkaistaan.

service-img

Parantunutta tietoturvaa

Jos järjestelmään yritetään tunkeutua, on tärkeää havaita yritys ajoissa. Mitä nopeammin asiaa päästään korjaamaan, sitä vähemmän koituu vahinkoa.

Mitä palvelu sisältää?

Monitorointipalvelumme tarjoaa kolme eri tasoa. Ensimmäinen taso (Basic) soveltuu hyvin pienille yrityksille, jotka toimivat enimmäkseen etäyhteyksin. Toinen taso (Standard) soveltuu pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka työskentelevät etänä tai yhdestä toimipaikasta käsin. Kolmas taso (Premium) soveltuu yrityksille, joilla on useampi toimipaikka ja erittäin korkeat tietoturvavaatimukset.

Basic

 

Yhden pilvipalvelun valvonta.

Standard


Pilvipalveluiden sekä yhden toimipaikan infran valvonta.

 •  

Premium

 

Pilvipalveluiden sekä enintään kolmen toimipaikan infran ja verkon valvonta.

Miten palvelu toimii?

Palvelu tarkkailee sovittua IT-ympäristöä ja ilmoittaa ongelmasta tai uhkasta. Asiantuntijamme seuraavat hälytyksiä ja tiedottavat asiakasta mahdollisista ongelmista. Ongelman korjaamiseksi asiantuntijamme tekevät sovitut toimenpiteet tai tarvittaessa ohjaavat palvelupyynnön eteenpäin kolmansille osapuolille.

Palvelun hinnoittelu

Palvelu on jaettu kolmeen tasoon, alla hinnat. Toimenpiteet suoritetaan erillishintaisesti palveluhinnastomme mukaisesti.

Basic

 •  
 • – 485€/kk (vuosimaksu) tai         550 €/kk (maksu                   kuukausittain), 5 käyttäjää
 • – Kuukausittainen           automaattisesti tuotettu   raportti 125 €/kk tai 1325 €/v

Standard

 •  
 • – 1250€/kk, 12 kk sopimus
 • – 50 käyttäjää, lisäkäyttäjät     10     kpl 125 €/kk

Premium

 •  
 • – 1800€/kk, 12 kk sopimus
 • – 300 käyttäjää
 • – Lisätoimipaikat: 425 €/kk
 • – Lisäkäyttäjät 100: 625 €/kk

Toimiva tietoympäristö maksaa itsensä takaisin sekä näkyy henkilöstön ja asiakkaiden tyytyväisyydessä. Yhteinen filosofiamme Core Servicen kanssa on investoida laatuun sekä järjestelmien elinkaareen. Suosittelen heitä lämpimästi.

Jere Havo, Heku

.Kysyttävää?

Haluatko keskustella tarkemmin myyjämme tai asiantuntijamme kanssa? Valitse alta sinulle paras yhteydenottotapa. Voit olla yhteydessä suoraan myyjään tai asiantuntijaan puhelimitse tai sähköpostitse, varata ajan ilmaiseen tapaamiseen tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Yhteydenotto

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Tarvitsemme yhteystietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä palveluitamme koskevissa asioissa. Klikkaamalla "Lähetä" hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen ja käsittelyn. Lisätietoa saat tietosuojaselosteesta.
MYYNTI
Juha Heikkilä

Key Account Manager
010 3393 606