Contact Info

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Yhteys

Taloushallinnon-assistentti

Core Service Oy on Suomen johtava Apple ICT-palveluyritys ja osaamisemme kattaa asiantuntijapalvelut tarvelähtöisestä tietoympäristön kehittämisestä ICT-johtamiseen ja ylläpitoon. Olemme Suomen ensimmäinen ja ainoa Apple Consultants Networkiin hyväksytty asiantuntijayritys, ja palveluksessamme työskentelee enemmän Apple-sertifioituja osaajia kuin yhdessäkään toisessa suomalaisessa yrityksessä.

VAHVISTAMME TIIMIÄMME JA HAEMME

VAHVISTAMME TIIMIÄMME JA HAEMME
Taloushallinnon assistenttia Seinäjoelle, Tampereelle tai Lahteen

Nyt haemme taloushallinnon assistenttia laaja-alaisiin työtehtäviin. Etsimme joukkoomme sinua, joka olet energinen ja organisointikykyinen sekä kiinnostunut työskentelemään monipuolisissa toimistotehtävissä mukavassa työyhteisössä ja kasvavassa yrityksessä.

Tässä tehtävässä vastaat laskutuksesta, reskontrasta sekä taloushallinnon tehtävistä yhteistyössä kirjanpitotoimiston kanssa. Pääset mukaan herkullisessa vaiheessa vaikuttamaan, kun järjestelmänvaihdon myötä myös laskutuksen prosesseja selkeytetään ja toimintatapojakehitetään. Taimer- ja Procountor järjestelmien tunteminen katsotaan eduksi. Lisäksi tehtävääsi kuuluu avustaminen Yrityksen yleisissä hallinnollisissa asioissa. Pidät yllä dokumentointia ja ohjeistuksia omaan vastuualueeseesi liittyen, toimien näin osaltasi tärkeänä tiimin osana ylläpitämässä yhtenäisiä ja sujuvia työskentelytapoja. Kannat vastuun tehtävänkuvastasi kokonaisuutena, ja kykenetkin tehokkaaseen ja itsenäiseen ajan hallintaan ja priorisointiin. Työskentelet sujuvasti niin etänä kuin toimistollakin.

Toivomme hakijalta hyviä IT-taitoja, englannin kielen taitoa ja aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ja huolellista työotetta. Eduksi katsomme, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta Taimer ja Procountor-järjestelmistä.

Kauneuden taju, herkkyys asiakkaan tarpeille, vastuullisuus ja yhteistyökykyisyys ovat työtämme ohjaavia arvojamme, jotka puhuttelevat myös sinua.

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää positiivista asennetta, järjestelmällisyyttä ja priorisointitaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta myös kykyä tulla toimeen asiakkaiden ja erilaisten ihmisten kanssa. 

Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko? Oletko sinä uusi kollegamme? Haethan tehtävään pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyä.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen: rekry@coreservice.fi.